FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

Prima reacție a lui Becali după finalul campionatului: "Eu îmi apăr familia! La ora asta, am luat titlul! Nu cedăm"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 21:57

Viitorul a câștigat campionatul în România, dar Becali amenință că se duce la TAS și că, în opinia lui, FCSB este campioana României.

"Nu mai vreau să comentez. Nu vreau să mă cert cu nimeni. Eu îmi apăr familia mea, ei pe a lor. Eu vreau să se facă dreptate. Mergem la TAS și vedem cine e campionul.

Din punctul meu de vedere, la ora asta, suntem campioni 100%. Vom vedea ce va fi. Asta e situația. Important este că am câștigat. Noi suntem campioni. Ăsta e regulamentul.

Nu vreau să mă cert cu Hagi, doar că dreptatea trebuie făcută. Să vedem ce zice TAS. Trebuie respectat regulamentul. Dacă TAS zice că Viitorul are dreptate, îl felicit pe Hagi și îi zic că merită. E o minune că s-a bătut cu Steaua până în ultima etapă. Dar nu cedăm.

Oricum jucăm în Liga Campionilor, în orice situație", a spus Becali la TV Sport ro.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (112)
kwd2015
kwd2015  •  20 Mai 2017, 01:41
Postat de belagio pe 14 Mai 2017, 00:55

Rusinica asta nu estetocmai epica ci survine din o idisosincrazie total reptiliana .Nu poti fii tu si patron , si antrenor , si jurist la echipa .Multi care nu au mai suportat asta , ma refer la suporteri , sau inchinat si au ales CSA ...Mai sunt unii care se identifica cu jiji , aceasi retorica , aceasi lombroziana probabil descatusare a fetei cand se exprima .Aceiasi lombroziana a omului , care nu reuseste sa faca pasul de la maimuta la om .Nu cred ca ca jiji stie ca atunci cand se exprima arata cum arata .Dar daca o tara intreaga iti spune ca atunci cand apari la tv arati ca o primata, si te sfortezi sa vorbesti , oricum aiurea ,tu de ce mai faci asta?

Pt. Ca are el. Ssssssclavii lui cre i spun. Cs e rege

fangigi
fangigi  •  14 Mai 2017, 10:22

Acum daca valentin ceausescu nu mai poate sa le obtina trofee, poate au noroc cu aia de la TAS?!

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  14 Mai 2017, 09:48

Becali are dreptate. A luat titlul , dar nu acum , ci mult mai de mult. A luat titlul de prostanacul fotbalului romanesc. Prin fata spune ca nu ma cert cu Hagi , dar prin spate baga cutitul. Asta este Becali . Un las, un bisnitar un clovn de care rade toata tara.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează