FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primele declarații ale lui Dică după instalarea pe banca lui FCSB » Pe cât a semnat, ce obiective are și cum crede că va decurge colaborarea cu Becali

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 12:07

În cadrul unei conferințe de presă, Nicolae Dică a fost prezentat oficial astăzi în funcția de antrenor al celor de la FCSB.

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că a semnat un contract valabil pentru un sezon și a vorbit despre obiectivele și așteptările pe care le are în această nouă provocare a carierei. 

"Este o onoare să antrenez această echipă. Nu credeam că se va întâmpla așa repede acest lucru, dar mă bucur enorm. Voi munci mult, din dragoste pentru acest club, pentru a reuși performanțe. Iubesc Steaua

Tot ce pot să vă promit e că jucătorii vor da totul pe teren și vor avea o atitudine exemplară. Având jucători de mare valoare trebuie să reușim acest lucru. 

Mi-ar fi plăcut să am tot lotul la dispozție în acest moment al plecării noastre în cantonamentul din Slovacia. Mai așteptăm doi-trei jucători, dar pentru mine nu este o mare problemă dacă acești jucători vor veni cu patru-cinci zile mai târziu. Cunosc foarte bine lotul, m-a ajutat și perioada în care am fost secund la această echipă. 

Mi-a fost greu să mă despart SCM Pitești, dar această ofertă a Stelei a însemnat mult pentru mine. Știu ce înseamnă Steaua, știu ce înseamnă să fii antrenor aici și sunt optimist că voi reuși să-mi îndeplinesc obiectivele. Am semnat un contract pe un an de zile, iar obiectivul este câștigarea campionatului. 

Pentru mine, e o ambiție în plus faptul că mă voi întâlni cu antrenori cu experiență în campionatul României, care mă pot face să devin un antrenor foarte bun și sunt sigur că voi avea multe de învățat", a spus Dică, la conferința de presă de azi.  

Acesta e convins că nu avea probleme în ceea ce privește colaboararea cu finanțatorul echipei, Gigi Becali. 

"Nu știu ce s-a întâmplat în trecut la Steaua, dar din ce am vorbit cu patronul, sunt sigur că și eu și dânsul vom avea o colaborare bună.

Când eram jucător, am fost foarte criticat de patron. Dar nu am luat în seamă criticile, din contră, așteptam următorul meci pentru a demonstra ceea ce pot", a adăugat Dică.  

"Sunt onorat, fericit că am ajuns la cel mai mare club. Pe această cale, mulțumesc întregii conduceri că am fost cooptat în staff. Sunt fericit că am ajuns la un club mare, cu obiective mari și sper să avem rezultate împreună" Viorel Tănase, colaboratorul lui Nicolae Dică

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
cainelup
cainelup  •  09 Iunie 2017, 12:37

"Iubetc Teaua" - a declarat Dicannio

ares123
ares123  •  09 Iunie 2017, 13:27
Postat de cainelup pe 09 Iunie 2017, 12:37

"Iubetc Teaua" - a declarat Dicannio

Iti iese prostia prin sapca..

martinpen
martinpen  •  09 Iunie 2017, 13:20

Ii spune cineva lui Dica numele echipei pe care o antreneaza ? Steaua nu e sigur.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează