FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

UOPDATE Prins conducând fără carnet, Daniel Chiriță și-a recunoscut greșeala: „Am riscat...” » Pedeapsa primită

Daniel Chiriță (49 de ani), fostul fundaș consacrat în tricoul Petrolului, a fost reținut de polițiștii din Ploiești pentru conducere fără permis.
Daniel Chiriță (49 de ani), fostul fundaș consacrat în tricoul Petrolului, a fost reținut de polițiștii din Ploiești pentru conducere fără permis.

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 22:13 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 22:14

Daniel Chiriță (49 de ani), fostul fundaș consacrat în tricoul Petrolului, a fost prins conducând fără permis și este plasat în sub control judiciar. 

UPDATE MARȚI, 22:00 / Daniel Chriță: „A fost o greșeală”

Daniel Chiriță a fost plasat sub control judiciar și nu are voie să părăsească țara în următoarele 60 de zile.

„A fost o greșeală, atât. Am luat mașina, deși am avut permisul suspendat. Am vrut să-l duc pe tata la spital. Are piciorul amputat și am riscat, ce să mai”, a spus fostul apărător al Petrolului, potrivit Ziarul Incomod.

Daniel Chiriță, prins conducând fără carnet

Daniel Chiriță a fost prins luni conducând, deși avea permisul suspendat de mai mult timp. Pentru fostul fundaș a fost a treia abatere similară.

Pițurcă îl cere titular în naționala de tineret: „E cel mai bun din Liga 1. Am un semn mare de întrebare”
ROMÂNIA U21
Pițurcă îl cere titular în naționala de tineret: „E cel mai bun din Liga 1. Am un semn mare de întrebare”

De această dată, echipajul de la Poliția Rutieră Prahova, nu l-a mai iertat, potrivit Ziarul Incomod. Informația a fost confirmată pentru GSP de surse din cadrul IPJ Prahova.

Chiriță a fost reținut 24 de ore și dus ulterior la audieri. Marți, Daniel ar urma să apară în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Daniel Chiriță, legendă a Petrolului

Daniel Chiriță, produs fotbalului prahovean, a început cariera la Petrolul, club alături de care a cucerit o Cupă a României, în sezonul 1994/1995. A mai evoluat pentru Universitatea Craiova, Rapid, FC Național, Șahtior, Zenit Sankt Petersburg, Metalist sau UTA.

Chiriță a bifat și 9 apariții în naționala U21 a României.

Cel mai recent, Chiriță a fost antrenor-finanțator la gruparea Petrolul ’95 Ploiești, în eșaloanele inferioare ale Prahovei. Apoi a deschis o școală de fotbal care îi ocupa tot timpul.

VIDEO. Experiența lui Daniel Chiriță cu patronul interlop de la Stal Alcevsk: „Eu mergeam cu avionul lui privat, restul echipei cu autocarul”

Citește și alte știri de actualitate: 

FC Voluntari a vândut cu 250.000 de euro jucătorul dorit de FCSB!

Kate Middleton a încălcat o regulă de la Wimbledon, iar Federer i-a atras atenția: „Ah, nu am voie?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adrian.7
adrian.7  •  27 Iunie 2023, 14:38

De când îl vânează...Acum s-a dat ok-ul...Dacă toate lucrurile merg cum este legal și moral, omul devenit din fotbalist cârciumar și care se visa Robocop are acum ocazia să umble la mințile celor de la „mititica” așa cum a făcut și cu celebrul telefon dat de Tamaș antrenorului de la Petrolul

danmitrescu
danmitrescu  •  26 Iunie 2023, 22:29

O sa mearga fratele tamas cu pachet la el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează