FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Probleme cu vedeta transferată de Becali! Critici aspre: "Are 18 ani, are mașină frumoasă și o gagică pe măsură și crede că este buricul pământului"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 14:34

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit despre ratarea calificării în play-off. Aruncă o parte din vină pe umerii lui Costel Enache, pe care-l critică fără menajamente. De asemenea, nici Olimpiu Moruțan n-a scăpat de criticile finanțatorului, după înfrângerea cu Viitorul, 1-2. 

"Dezamăgirea este imensă, dar mi-am dat seama că suntem mici și nu avem ce cauta în play-off. E clar că nu știm să jucăm în momente de presiune. Primul instinct este să mă las, dar sunt ambițios și mă gândesc să continui.

Cea mai mare deziluzie este Moruțan. Am văzut aseară un TGV vs un tractor stricat, mă refer la Ianis vs Olimpiu. Oriunde ar juca, nu are dreptul să se comporte așa, la cât s-a vorbit despre el.

Are 18 ani, are mașină frumoasă și o gagică pe măsură și crede că este buricul pământului. În condițiile astea, cam uiți că ești fotbalist. Dar să ne înțelegem, transferurile le-am făcut după nasul antrenorului Enache.

Și el are o mare vină pentru aceste rezultate. E clar că n-a avut fler, e clar că a folosit niște jucători care se vedea din tribună că nu dau randament", a declarat Valeriu Iftimela Sport Total FM.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
485809194904413
Costel Tudor  •  20 Februarie 2018, 17:29

Dle. Iftime , DUMNEZEU nu bate cu parul , toti care fac blaturi cu ECHIPA PUSCARIASILOR asa patesc !!!

166519390404871
Cristian Gherasim  •  20 Februarie 2018, 15:49

Nu sunt de acord ca Morutan nu joaca ca se gandeste la Steaua.In mod normal el ar trebui sa manance terenul cand are posibilitatea sa joace.La Steaua nu-l asteapta nimeni.Intra direct in meciuri tari si daca gafeaza se cam duce viitorul lui .Aici mai are sansa sa prinda ceva experienta .Meciurile astea cu miza il caleau si pe el.Sincer nu el e singurul vinovat .Nici Achim .Echipa a venit vlaguita din Turcia si nu se stie de ce.Sa nu mai punem ca am pierdut trei titulari iarna asta .Si sincer noi am luat-o rau in jos de la meciul cu modesta Concordia Chiajna.

1308183692641866
Diana Dim  •  20 Februarie 2018, 18:08

Daca nu faceati blatul cu FCSB erati in play-off. E afacerea voastra, dar ati calculat gresit bazandu-va pe ajutorul FCSB. Succes mai departe!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează