FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Are probleme mari!” » Adevăratul motiv pentru care Ștefan Târnovanu comite eroare după eroare în poarta lui FCSB, pe final de sezon

Ștefan Târnovanu, final de sezon cu gafe la FCSB, foto: Raed Krishan / GSP
Ștefan Târnovanu, final de sezon cu gafe la FCSB, foto: Raed Krishan / GSP

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 15:35 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 16:42

Ștefan Târnovanu (23 de ani) a greșit decisiv în Sepsi - FCSB, 2-2, din cea de-a șasea etapă a play-off-ului Superligii. Portarul roș-albaștrilor și-a prezentat scuzele la finalul meciului pentru eroarea speculată de Florin Ștefan, cel care a stabilit scorul final.

Goalkeeper-ul a amânat astfel cucerirea titlului, prin greșeala sa, însă nu riscă să stea pe bancă în ultimele runde ale sezonului, după spusele lui Gigi Becali. În opinia patronului, emoțiile ar fi de vină pentru rezultatele echipei sale, din ultima vreme. Târnovanu a greșit și în meciul cu Rapid, în urmă cu o săptămână, la golul lui Krasniqi.

În acest context, o victorie cu Farul ar putea tranșa lupta la titlu. FCSB - Farul se joacă sâmbătă, de la 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Primasport 1, Orangesport 1 și DigiSport 1.

Duckadam l-a analizat pe Ștefan Târnovanu: „Am tot spus-o, are probleme mari la ieșirile pe centrări”

Într-o intervenție pentru GSP.ro, Helmut Duckadam a analizat cea mai recentă eroare a portarului de la FCSB, despre care spune că nu este surprinzătoare.

„Eroul de la Sevilla” a identificat încă din stagiunea precedentă punctul slab al lui Ștefan Târnovanu.

„E golul lui, asta e clar, a avut o ieșire greșită, iar pe FCSB a costat-o victoria. Nu cred că este vorba despre emoții, sunt aproape campioni, despre ce emoții să fie vorba? Ce emoții să mai ai în situația aceasta?!

Târnovanu are mari probleme mari la ieșirile pe centrări, este evident și am tot spus-o. Aduceți-vă aminte ce s-a întâmplat sezonul trecut, cu Farul, în penultima etapă de campionat! A ieșit eronat și le-a dat șansa celor de la Farul să revină în joc. Poate câștigau titlul atunci, cine știe...?

E ciudat. Ieșirile acestea pe centrări au devenit un procedeu pe care puțini dintre portari îl mai învață, mai nou. Deci nu e singurul care are probleme de acest gen”, a declarat Helmut Duckadam.

Târnovanu rămâne în poartă și cu Farul

Chiar dacă nu i-a convenit eroarea, Gigi Becali a anunțat că va miza în continuare pe Târnovanu între buturile echipei lui Elias Charalambous.

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a-mi cere scuze față de colegi și față de suporteri. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai avem un singur pas de făcut la următorul meci. Am văzut că Ștefănescu pune mingea în spatele nostru, am ieșit greșit, este doar vina mea. Băieții au făcut un meci senzațional.

Suntem la cel mai important club din țara asta, trebuie să treci peste declarațiile domnului Gigi și ale oricui. Eu nu am rezistat astăzi (n.r.- miercuri seara), am greșit. Până acum se spunea că sunt cel mai bun, după o greșeală nu am cum să fiu cel mai slab”, a transmis Târnovanu la finalul meciului.

VIDEO Ovidiu Ioanițoaia înțelege relaxarea celor de la FCSB

Citește și:

Gigi Becali îi face o ofertă premium: „Îi dau 500.000 de euro”
FCSB
Gigi Becali îi face o ofertă premium: „Îi dau 500.000 de euro”
Elias Charalambous, scut pentru Ștefan Târnovanu: „Nu trebuie să îl împușcăm acum pentru o greșeală”
Sepsi - FCSB 2-2
Elias Charalambous, scut pentru Ștefan Târnovanu: „Nu trebuie să îl împușcăm acum pentru o greșeală”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
Abrasion
Abrasion  •  26 Aprilie 2024, 15:33
Postat de _Adrian_1 pe 25 Aprilie 2024, 21:38

Ar fi interesant sa bata Craiova azi. :))

iarasi te-ai facut de rusine. cum bah sa tragi sperante ca mai putem pierde titlu asta? ar trebui noi sa pierdem tot si farul sa bata tot. farul nu a batut tot,noi nu am pierdut nici macar un meci in acest playoff. prost esti bah. te-ai umilit din nou. practic Steaua din liga 1 in ultimi 12 ani a castigat in medie un campionat o data la 3 ani.daca il castigam si cel de anul viitor ajungem la 2,60. iar media din 1947 si pana in 2012,era de 2,50 la campionate,deci un campionat o data la 2 sau 3 ani. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

_Adrian_1
_Adrian_1  •  25 Aprilie 2024, 21:38

Ar fi interesant sa bata Craiova azi. :))

Supersonick13
Supersonick13  •  25 Aprilie 2024, 21:35
Postat de lulu pe 25 Aprilie 2024, 19:56

Antrenorii de portari din România sunt cu numele,foști portari cărora li s-a dat o slujbă și care nu au nimic de-a face cu procesul de instruire a portarilor.Drept dovadă, toți portarii romani,fără excepție,sunt gafeuri la ieșirile pe centrări.Amintiti-va de Prunea,Balgradean, care au mâncat calificări prin gafele lor.Moldovan,Tarnoveanu, chiar și Niță, produc ieșiri hilare la centrări.Singurul de care-mi aduc aminte că oferea o anumita siguranță la ieșiri era S.Lung în vremurile bune.

Pe Tatarusanu l-ai sarit care era dezastru pe centrari

Vezi toate comentariile (14)
Comentează