FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GIULEȘTI

Probleme mari și la stadionul Giulești: "S-au dus ani de când s-au făcut estimările"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 10:27

Bucureștiul e total nepregătit pentru organizarea celor 4 meciuri de la EURO 2020. După ce vicepremierul Paul Stănescu a anunțat că stadionul Dinamo va fi finalizat în 2021, acum par să fie probleme și la arena din Giulești.

"Rămâne Stadionul Rapid, unde suntem în stadiul de evaluare a ofertelor. Eu sper şi am convingerea că şi Rapid va fi gata până în 2020. Într-adevăr, e o problemă acolo, dar nu trebuie să luăm totul de la început. Eu cred că vom găsi banii necesari. Nu e vorba de lipsă de fonduri, pentru că sunt două companii interesate, nu le ştiu numele, iar ele spun că e cam puţin pentru reabilitarea şi modernizarea stadionului Rapid. Dar vom găsi fonduri suplimentare pentru a face şi Rapidul.

Estimarea... s-au dus ani de când s-au făcut estimările. Probabil că la celelalte stadioane sumele au fost altele, nu ştiu să dau detalii, sunt prea tehnice. Dar vă asigur că vom găsi bani pentru ca şi Rapid să fie gata în 2020", a spus Stănescu.

Stadioanele Dinamo, Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf ar trebui să găzduiască antrenamentele naționalelor care vor juca la București la EURO 2020.

Ieri a început oficial lucrarea de demolare a stadionului Ghencea. Mai multe detalii AICI!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt
Liga 2
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (5)
smdb
smdb  •  29 August 2018, 12:37

Pai luati din bugetul de la sanatate, dezvoltare, etc. si dati-le oricat cer privatilor, ca sigur nu va pacalesc si oferta lor e de bun simt. Pana la urma e vital si imperios necesar pentru bunastarea romanilor sa se renoveze si stadionul Giulesti. Autostrazile mai pot astepta. Investitiile cu cap mai pot astepta. Dotari si renovarile la spitale, mai pot astepta. Canalizare pentru 50% dintre romani care inca mai au WC in curte, lucrurile astea mai pot astepta. Imperios necesar e ca stadionul Julesti sa fie gata pana-n 2020. Luati bani de la orice buget si dati-le bietilor si cinstitilor privati cat cer ca-s oameni de omenie si ala e sigur pretul corect.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 August 2018, 11:35

hai sa fim seriosi..doar aia de la mitingul psd pot crede ca in mai putin de 2 ani e gata stadionul cand inca nici nu s-a contractat constructorul.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  29 August 2018, 15:57

Bai oamenilor, fiti ma seriosi, romanii se apuca de stadioane in ianuarie 2020 si le termina pana in mai? Nu va fi gata niciun stadion pana prin 2346 sau asa ceva. Ca sa fie gata pana in 2020 trebuia sa ne apucam de ele prin 1999 sau asa ceva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează