FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Scenariul fără precedent avansat de clubul Rapid, înaintea derby-ului cu FCSB: „Putem ajunge la a retrage echipa de pe teren!”

Rapidiștii amenință că vor scoate echipa de pe teren în derby-ul cu FCSB, dacă galeria rivală la apela la scandări rasiste.
Rapidiștii amenință că vor scoate echipa de pe teren în derby-ul cu FCSB, dacă galeria rivală la apela la scandări rasiste.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 18:04 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 18:10

Rapidiștii amenință că vor scoate echipa de pe teren în derby-ul cu FCSB, dacă galeria rivală va apela la scandări rasiste. 

  • FCSB - Rapid, derby-ul etapei cu numărul 17 din Liga 1, se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al clubului Rapid, a deschis conferința de presă de astăzi cu un avertisment. Clubul giuleștean a transmis că ia în calcul să iasă de pe teren dacă în tribunele Arenei Naționale se vor auzi scandări rasiste.

Mihai Stoica, avertisment pentru fanii Rapidului: „Astea-s glumițe! Dacă au făcut așa, să fie cuminți!” + Câte bilete s-au vândut: „Nu-s puține”
FCSB - Rapid
Mihai Stoica, avertisment pentru fanii Rapidului: „Astea-s glumițe! Dacă au făcut așa, să fie cuminți!” + Câte bilete s-au vândut: „Nu-s puține”

VIDEO. Rapid amenință înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu vom tolera nicio formă de rasism!”

„Clubul Rapid nu va tolera nici cea mai mică formă de rasism la adresa clubului, a jucătorilor și în special a spectatorilor noștri. Tragem acest semnal de alarmă și sperăm să ajungă la urechile celor care vor conduce această partidă. 

Dacă va fi nevoie, sperăm să ia măsurile necesare, conform regulamentelor emise de FIFA și UEFA. În caz contrar, nu ne dorim să se ajungă acolo, putem ajunge inclusiv la a retrage echipa de pe teren. Sperăm ca spectacolul sportiv se va derula doar pe terenul de joc și cel mai bun va învinge”, a spus Lucian Ionescu, în deschiderea conferinței de presă premergătoare meciului FCSB - Rapid. 

Disputa de pe Arena Națională va fi condusă de Sebastian Colțescu.

25.000 de spectatori așteptați la FCSB - Rapid 

Am sărit puțin de 20.000 de bilete în total. Ei au 2.400 de tichete. Mi se pare că am fost noi foarte puțini în Giulești, doar 600. Ce să facem? O să mai vină lume și mâine, cel puțin 25.000 de spectatori. Nu-s puțini!
- Mihai Stoica, manager general FCSB 

Etapa 17 / Match Preview FCSB - Rapid

Citește și alte știri din Liga 1: 

Mihai Stoica vede o despărțire iminentă: „Posibil să fie capăt de linie! Eu țin la el, dar câteodată e prea nonșalant”

Croitoru, decizie radicală în privința lui Latovlevici: „Probabil va fi ultimul lui meci la FC Argeș”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (77)
cri5ti
cri5ti  •  06 Noiembrie 2022, 19:54

ati ras 15 ani de Lovin... pai ce facem acuma frate??

tororosso
tororosso  •  06 Noiembrie 2022, 16:06

Îngerașii rapidiști cei fără de prihană vor a părăsi terenul . Să râdem în cor de această măreață amenințare . Păi puteți a părăsi chiar și L1 că și așa nu vă duce nimeni dorul .

U_Cluj_1919
U_Cluj_1919  •  06 Noiembrie 2022, 14:10
Postat de c23655 pe 06 Noiembrie 2022, 10:45

Nu e vorba de înjurături, e vorba de pe cine înjurați. Păi tu ai spus cu analiza ta pe text că de ce strigam noi din peluză "Steaua București", dar voi din cealaltă peluză ați înjurat doar Steaua București. Nimic de FCSB. Și când ați jucat cu Oprița ați înjurat CSA, nimic de Steaua. Vrei să îți desenez?

Dă-i pace, vorbim de doua lucruri diferite și (sper ca) te faci ca nu înțelegi. Sper sa ne vedem încă de 2 ori sezonul asta, in play-out. Nu de alta, dar sa va luam 4 puncte din 6 posibile ne ar prinde bine.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează