FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Tocmai tu, Robert Niță?” » Rapid reacționează după atacul jignitor la adresa lui Lobonț

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 12:35 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 12:53

Rapid a emis azi un comunicat în care îi ia apărarea lui Bogdan Lobonț, după ce acesta a fost atacat în termeni duri de Robert Niță.

Fostul atacant din Giulești a avut recent un derapaj incalificabil la adresa antrenorului interimar, declarând printre alele că „E isteric! Face gesturi pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi!”.

New-entry pe lista de antrenori a lui Șucu: „Au fost 40 de variante, au rămas 3” » Rapid îl anunță după derby-ul cu FCSB
Rapid
New-entry pe lista de antrenori a lui Șucu: „Au fost 40 de variante, au rămas 3” » Rapid îl anunță după derby-ul cu FCSB

Rapid, de partea lui Bogdan Lobonț

În mesajul publicat azi pe contul de Facebook, Rapid îi a apărarea lui Bogdan Lobonț și spune că echipa va fi de partea lui până la finalul sezonului.

Suntem neplăcut surprinși să vedem “atacurile” din ultima vreme la adresa lui Bogdan Lobonț, antrenorul nostru, un om care a scris istorie pentru Rapid.

Bogdan este un profesionist desăvârșit, a preluat funcția de antrenor principal la Rapid într-un moment greu, după patru înfrângeri consecutive, și și-a pus în slujba clubului experiența acumulată la cluburi ca Ajax Amsterdam, AS Roma, Fiorentina sau chiar la Rapid, unde a și intrat în istorie, luând titlul ca jucător, în 1999. A lucrat cu mari antrenori ai fotbalului, terminând școala de antrenori la Coverciano, și chiar dacă nu a profesat foarte mult ca "principal", filosofia sa în antrenorat este una pozitivă și modernă.

"Lobby" are toată susținerea clubului în acest final de sezon, iar autoritatea sa la cârma echipei este fără dubii.

Surprinderea este cu atât mai mare cu cât unul dintre aceste atacuri a venit de la Robert Niță, un fost jucător la Rapid, care cunoaște atât de bine spiritul clubului.

Chiar dacă nu trecem printr-un moment foarte bun din punct de vedere sportiv, sperăm ca în ultimele două runde din acest Play-Off să avem parte de susținerea tuturor celor care iubesc cu adevărat Rapidul!

- comunicat Rapid

Ce a declarat Robert Niță

Robert Niță, fost jucător al Rapidului, l-a criticat dur pe Bogdan Lobonț pentru manifestările sale pe bancă, în timpul meciurilor, având un derapaj incredibil.

„Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători... Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace. Uitaţi-vă când îl dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent ce se întâmplă pe teren. Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent... Când e mingea în partea aia: «Strângeţi, strângeţi!». Când e la mijlocaşii centrali: «Bă, deschide, deschide!» Ce ai, mă? Eşti isteric?

Pe ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. - Oaidă), l-a distrus. Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă băiatule, să ştiu şi ăia ce au de făcut!”, a comentat Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

VIDEO. Bogdan Lobonț: „Noi trebuie să găsim lucruri pozitive în tot ce facem, să încetăm să promovăm negativismul, polemica. Nu face bine fotbalului românesc

Citește mai multe știri din Superligă:

Ce ar fi schimbat antrenorul Gică Hagi în jocul fotbalistului Gică Hagi: „Așa l-aș face mai bun”
ANTRENOR
Ce ar fi schimbat antrenorul Gică Hagi în jocul fotbalistului Gică Hagi: „Așa l-aș face mai bun”
Mihai Stoica se teme: „Ar fi o lovitură colosală pentru fotbalul românesc!” » Mutarea care îl pune pe gânduri
FCSB
Mihai Stoica se teme: „Ar fi o lovitură colosală pentru fotbalul românesc!” » Mutarea care îl pune pe gânduri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  09 Mai 2024, 08:08

Niță Niță, Nilă Nilă, cum le știi tu pe toate. Băi limbricule tu te uiți în oglindă? Te crezi glumeț este figurantule? Ridică - te în picioare când vorbești despre Lobonț!

bacy
bacy  •  08 Mai 2024, 17:54

Doar un fotbalist mediocru, actual doar trom.peta grobienilor din galeria penală !

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 Mai 2024, 17:31
Postat de Falticeni1962 pe 08 Mai 2024, 15:21

Poate are dreptate dar fără jicniri nu se poate.? Dacă ar începe toți să- l facă cu ouă și oțet pe fiul său de la voluntari nu cred că- i cade bine.. și apoi pe unde a jucat Lobonț zăbălosul niță nici nu știe să arate pe hartă...

Nici să vorbească corect nu știe "...să știu și ăia ce au de făcut".

Vezi toate comentariile (16)
Comentează