FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Veste de ultimă oră la Rapid: omul-cheie a SEMNAT!

Cristi Săpunaru, primul din dreapta // foto: GSP
Cristi Săpunaru, primul din dreapta // foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 20:41 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 21:41

Cristian Săpunaru (40 de ani) va continua la Rapid cel puțin până în vara lui 2025, acționarul minoritar Victor Angelescu anunțând că experimentatul fundaș central și-a prelungit contractul.

Ajuns la 40 de ani, împliniți la începutul acestei luni, Cristian Săpunaru nu ia în calcul să se retragă la finele acestui sezon. Stoperul cu 35 de meciuri jucate în acest sezon și-a prelungit înțelegerea cu Rapid, după cum a anunțat Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului.

Astfel, el va rămâne la Rapid cel puțin până la finalul sezonului următor, în vara lui 2025. Pe deasupra, Angelescu promite pentru această vară transferuri prin care să întărească echipa.

Șeful Rapidului, atac la Bergodi: „După ce am renunțat la el, am aflat ce s-a întâmplat. Nu e normal!” + Conducătorul în pericol: „Discutăm la ședință”
RAPID
Șeful Rapidului, atac la Bergodi: „După ce am renunțat la el, am aflat ce s-a întâmplat. Nu e normal!” + Conducătorul în pericol: „Discutăm la ședință”

Cristian Săpunaru a semnat prelungirea cu Rapid

„Normal că ne dorim să mai transferăm în vară. Sigur nu vom aduce un număr atât de mare de jucători, dar cu siguranță vom face niște transferuri în vară.

Săpunaru a semnat, mai are contract un an. Dacă i-am mai făcut contract un an, vă dați seama că va juca. Acum nu știu dacă va juca toate meciurile titular. Înaintează în vârstă și probabil nu va putea să joace toate meciurile, dar este o chestie tehnică și nu mă pricep atât de bine.

Nu cred că putem spune că nu a jucat bine în acest sezon. Repet, mai are un an contract. Cine va fi antrenor va decide cât de mult va juca. Apoi sperăm să rămână în club”, a afirmat Angelescu la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Săpunaru i-a smucit mâna lui Lobonț

Luni seara, imediat după Rapid - Universitatea Craiova 1-2, Săpunaru a fost protagonistul unui moment tensionat, în care a mai fost implicat antrenorul interimar al echipei, Bogdan Lobonț.

După fluierul final, Lobonț a intrat pe teren pentru a-și ridica elevii întinși pe gazon. A încercat să-l ridice și pe Săpunaru, dar căpitanul echipei l-a refuzat, încă un episod care a ridicat dubii cu privire la autoritatea lui Lobonț în vestiar.

„Săpunaru și Lobonț se cunosc de foarte mult timp, se cunosc foarte bine. Toți erau căzuți, am fost în vestiar și am văzut. Lobonț a încercat să fie pozitiv, îl înțeleg, dar e greu să le ridici moralul. Nu pot spune că a greșit.

Poate cu mai multă experiență nu ar fi făcut lucrul ăsta. În acele momente jucătorii nu sunt în cea mai bună formă mentală, la 1-2 minute după ce pierduseră la ultima fază.

Lobonț a făcut un lucru bun, s-a gândit că face un bine. Se mai întâmplă lucruri de genul ăsta, lumea era foarte frustrată...”, a spus Angelescu despre interacțiunea dintre Lobonț și Săpunaru.

VIDEO. Ionel Ganea, declarații tăioase la GSP Live după ce Rapid a pierdut și cu CSU Craiova

Mai multe știri despre Rapid:

Au anunțat măsura împotriva lui Krasniqi, după ce l-a bruscat pe Lobonț: „Normal că n-a fost în regulă!”
RAPID
Au anunțat măsura împotriva lui Krasniqi, după ce l-a bruscat pe Lobonț: „Normal că n-a fost în regulă!”
Rapid, grație și paralizie
EDITORIAL
Rapid, grație și paralizie

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (34)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  03 Mai 2024, 12:10
Postat de lefter_popescu pe 01 Mai 2024, 19:44

Amice, aia jucau în campionatul Italiei, ăștia din Grant joaca în liga Gigi Valiza...este asa de greu de priceput ? Odihneste-te puțin!

Adica recunosti singur ca Rapidul e praf in ochii Primei Doamne Sucu. Gandeste un pic inainte sa scrii ineptii.

fotbal_mondial
fotbal_mondial  •  03 Mai 2024, 05:52

În articolul despre prelungirea contractului lui Săpunaru s-a strecurat o mică eroare : Săpunaru Nu are 40 de ani ci 80 !! De aceea clubul i-a prelungit contractul cu doar un an.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  02 Mai 2024, 12:36
Postat de popescu.dzn pe 30 Aprilie 2024, 22:31

O veste foarte bună pentru echipa noastră, Steaua București

De ce? Sperați să ajungeți din nou în grupele Cupei României ca să jucați din nou cu Rapid și de data asta să-i bateți?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează