FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”

Dan Șucu și Daniel Niculae, foto: Imago +6   FOTO
Dan Șucu și Daniel Niculae, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 15:48 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 16:18

Daniel Niculae, președinte la Rapid, a reacționat pentru GSP.RO, după escapada lui Alexandru Albu și Andrei Borza. Cei doi au fost surprinși în club, după înfrângerea alb-vișiniilor în fața lui Poli Iași, 1-3.

Daniel Niculae a plecat din Iași, sâmbătă seara, după meci. De obicei, după meciurile din deplasările lungi, oficialul giuleștenilor se întoarce la București, alături de acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu într-un avion privat.

Echipa a înnoptat la Iași, alături de staff-ul tehnic, iar duminică după amiază a revenit în București. Alb-vișiniii sunt în cantonament până duminică seară. Au programat un antrenament.

Daniel Niculae despre escapada lui Albu și Borza: „Vor fi excluși și vor primi sancțiune financiară pe măsură”

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae pentru GSP.RO.

Nota 4a primit-o Andrei Borza pentru prestația de la Poli Iași, în timp ce Alexandru Albu a primit 5

Dan Șucu: „Dacă antrenorul și președintele nu iau măsuri, avem acționari!”

Într-o reacție pentru GSP.RO, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a spus:

„OK, pot să înțeleg că am pierdut, e o întrecere sportivă. Dar nu pot înțelege și că pe doi jucători dintre jucătorii mei nu i-a durut eșecul. Asta are legătură cu dorința de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poți fi campion”, a început Dan Șucu pentru GSP.

„Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Alexandru Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”, a spus Dan Șucu pentru GSP.RO.

VIDEO Alexandru Albu a petrecut în club după înfrângerea Rapidului la Iași

Citește și alte articole:

Șocant! Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași
RAPID
Șocant! Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași
Bergodi, după prima înfrângere a anului: „Am revenit cu picioarele pe pământ, prea eram lăudați”
Poli Iași - Rapid
Bergodi, după prima înfrângere a anului: „Am revenit cu picioarele pe pământ, prea eram lăudați”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (24)
danglumetu
danglumetu  •  26 Februarie 2024, 20:00

cind spui ''nedeterminata'' spui indecizie, adica pina ii cadem in genunchi sa nu mai faca dupa care-l bagam in echipa ca stiu si conducatorii si impricinatul ca e nevoie de el! adica, moral, iese invingator!

Aframovici
Aframovici  •  26 Februarie 2024, 00:44
Postat de maremaestru pe 25 Februarie 2024, 21:16

Dupa aceasta infrangere usturatoare, la care a pus umarul si echipa tehnica,administrativa si patronat, nu numai jucatorii,se incearca o deturnare de la cauza principala. Albu si Borza exclusi din lot.Ok. Dar nu se putea face acest lucru, profesionist, intern, fara tam-tam si declaratii sforaitoare? De la d-nul Sucu si pana la Daniel Niculae acesti jucatori au fost desfintati ca la vechile sedinte de partid. Planul patronului Gigi Becali a functionat perfect. In loc sa se pregateasca meciul de la Iasi cu profesionalism si liniste, d-nul Sucu,antrenorul Bergodi,Presedintele Niculae, au plecat toti pe fenta lui Becali. Au iesit la interviuri in presa, tv ,sa se disculpe dupa meciul cu Hermanstad,in loc sa-si vada de echipa si de club. Rezultatul:0 puncte si atmosfera stricata la echipa. Iar dupa, neinvatind nimic,fac circ mediatic cu 2 jucatori titulari. Ce sanse mai sunt sa luam puncte in cele 3 meciuri ramase pana la play-off? Daniel Niculae e un presedinte tanar, de viitor. Dar ptr a lua titlul,Rapid are nevoie de un om cu experienta in conducere, care a trecut prin multe experiente similare. Curios e faptul ca d-nul Sucu, un om de succes in afaceri si matur,sub impulsul "suporterului" nu a stiut sa gestioneze cele 2 evenimente enumerate mai sus. Tare mi-e frica ca nici anul asta nu iesim in europa.

Profesionalismul asta inseamna, ce face acum Sucu impreuna cu Nico. Ce zici tu nu inseamna profesionalism, sa arunci sub pres ceva, asta e gigism. Cluburile mari anunta amenzi, suspendari, etc. E normal. Cat despre cei doi, Albu oricum nu era grande jucador, nu i se va prelungi contractul si nici nu va juca avand in vedere cati sunt in partea aia + revenirea accidentatilor. Borza va sta probabil urmatoarele 3 meciuri si revine in play-off.

tallpaiadului
tallpaiadului  •  25 Februarie 2024, 22:35

Din toata chestia aste eu il inteleg cel mai putin pe Borza, care e in postura un tanar fotbalist care se lupta pentru postul de titular. Faptul ca in situatia asta lui ii statea gandul la cluburi inseamna ca nu are mentalitate de fotbalist adevarat.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează