FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID BUCUREȘTI 2-2

Mesajul lui Alexandru Băluță, după FCSB – Rapid: „Ne deranjează!”

Alexandru Băluță +39   FOTO
Alexandru Băluță

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 23:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 10:44

Alexandru Băluță, marcatorul golului de 2-2 din FCSBRapid, a transmis că pe el și coechipierii săi îi deranjează că nu au reușit să se impună în derby-ul contra giuleștenilor.

Aripa dreapta a liderului din Superligă a subliniat că FCSB nu trebuie să se relaxeze, deoarece încă nu a câștigat matematic campionatul și are de disputat în continuare partide dificile.

Scenografia afișată de suporterii liderului FCSB la meciul cu Rapid + Cor de scandări rasiste pe Arena Națională
FCSB - Rapid
Scenografia afișată de suporterii liderului FCSB la meciul cu Rapid + Cor de scandări rasiste pe Arena Națională

VIDEO. Băluță continuă să fie reținut până FCSB câștigă matematic Superliga

„Am reușit să facem egal, era și păcat să pierdem acest meci în fața atâtor suporteri care au venit să ne susțină. În a doua repriză cred că puteam să câștigăm, am avut mai multe ocazii, dar așa sunt derby-urile. Mă bucur că am reușit să revin.

Ne deranjează! Lumea se aștepta să câștigăm, dar și ei au făcut un joc bun. Mereu le iese împotriva noastră. Am făcut un pas înainte către titlu.

Am început bine jocul, dar din păcate am făcut câteva greșeli, iar ei au știut să profite. La puținele ocazii pe care le-au avut, ne-au taxat. Am arătat ca o campioană în seara asta, trebuie să rămânem serioși pentru că mai avem 5 meciuri de jucat.

Trebuie să rămânem serioși, deocamdată nu suntem campioni matematic. Vom sărbători atunci când vom fi campioni matematic, dar trebuie să fim serioși până la capăt.”, a declarat Alexandru Băluță, la finalul derby-ului, la „Digi Sport Special”.

FCSB și Rapid au remizat, scor 2-2, în derby-ul rundei cu numărul 5 din play-off. Meciul a stabilit un nou record de asistență al sezonului, 45.000 de spectatori pe Arena Națională.

Giuleștenii rămân neînvinși în fața marii rivale în acest sezon, într-un meci pe care-l puteau tranșa încă de la pauză. Liderul FCSB n-a impresionat în mod special, dar e aproape campioană! Golurile derby-ului au fost marcate pentru gazde de Olaru (minutul 10) și Băluță (min. 57), iar pentru oaspeți de Krasniqi (min. 12) și Rrahmani (min. 16).

Clasamentul din play-out

VIDEO. Suporterii craioveni i-au întâmpinat pe cei dinamoviști în gară pentru a striga un mesaj la unison

Citește și:

Gol anulat la FCSB - Rapid » Primul verdict al specialistului consultat de GSP
FCSB - Rapid
Gol anulat la FCSB - Rapid » Primul verdict al specialistului consultat de GSP
Eugen Trică, mesaj pentru Adrian Mititelu: „Eu sunt antrenorul!”
FCU Craiova - Dinamo 1-1
Eugen Trică, mesaj pentru Adrian Mititelu: „Eu sunt antrenorul!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
bunicu
bunicu  •  21 Aprilie 2024, 03:53

Băluță voi ați pierdut meciul contra rapidului ei au învins cu 3-2 dar golul 3 a fost scos de arbitrul casei din poartă GOL VALABIL:

Vezi toate comentariile (1)
Comentează