FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

NOTE GSP Cinci jucători de la FCSB, cei mai slabi de pe teren în derby » Cine s-a remarcat la Rapid + Ce notă a luat Horațiu Feșnic

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 07:03 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 09:43

Rapid s-a impus în derby-ul cu FCSB, 1-0, în cel mai tare meci al etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1, la capătul unui duel cu multe durități, în care portarul Horațiu Moldovan și mijlocașul Alexandru Albu s-au remarcat.

Formația lui Adrian Mutu a reușit să deschidă scorul în minutul 21, iar până la final a reușit să se mențină în avantaj, grație unei bune organizări defensive și a intervențiilor salvatoare ale lui Horațiu Moldovan.

Vali Moraru a urlat în direct la Gigi Becali: „Nu ne mai ordonați ce să facem! Ne mai permiteți ceva?!”
RAPID - FCSB 1-0
Vali Moraru a urlat în direct la Gigi Becali: „Nu ne mai ordonați ce să facem! Ne mai permiteți ceva?!”

Alexandru Albu și Horațiu Moldovan, cei mai buni în Rapid - FCSB

Dintre jucătorii celor două echipe, Alexandru Albu și Horațiu Moldovan au ieșit în evidență. Mijlocașul a marcat singurul gol al meciului, în timp goalkeeper-ul giuleștenilor a închis poarta, fiind decisiv în victoria formației lui Adrian Mutu. Cei doi au primit cele mai mari note ale meciului, 8.

De la Rapid, fundașul Dragoș Grigore a primit cea mai mică notă din partea GSP, 5. Aceeași notă au primit și 5 jucători de la FCSB: Deian Sorescu, Joyskim Dawa, Malcom Edjouma, Octavian Popescu și Billel Omrani.

Notele GSP după Rapid - FCSB

Cinci jucători de la FCSB, cei mai slabi de pe teren în derby » Cine s-a remarcat la Rapid + Ce notă a luat Horațiu Feșnic

Nu sunt fericit de rezultat. În prima repriză nu am făcut lucrurile cum le-am pregătit, n-am ținut de minge. În partea secundă am avut ocazii cât nu ne-am creat în trei meciuri. Ăsta e fotbalul. Echipa a avut reacție bună, dar nu a fost destul. Egalul era corect. 

– Elias Charalambous, antrenor FCSB

Am fost mai buni în prima repriză, apoi am suferit în repriza a doua, FCSB a dominat. Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea din repriza a doua, mă încântă! Nu s-au dat bătut și, chiar dacă am suferit, nu ne-am dat bătuți. Cei de la FCSB au individualități importante, combină foarte bine, ne-au obligat să ne apărăm puțin mai jos. Moldovan a făcut un meci mare, la fel și Cristi Săpunaru. Toți băieții s-au dăruit. E victoria lor, o merită. Cum spuneam și la conferința de presă, nu există momente de răgaz pentru noi.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Andrei Cordea, declarații după partida pierdută de FCSB cu Rapid: „Mergem până la final”

Citește și:

MM Stoica a izbucnit, la câteva minute după meciul care o îndepărtează pe FCSB de titlu: „A fost măcel! Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican, domnilor!”

A urmărit declarațiile lui Mutu și apoi i-a dat replica în direct: „Și atunci de ce spui asta, de ce te bucuri?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
fabulos
fabulos  •  24 Aprilie 2023, 14:21

Pozitiile din teren ale lui Dugandzici si Funsho sunt inversate. Oare jurnalistii nu privesc meciurile pe care le comenteaza?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  24 Aprilie 2023, 12:54
Postat de anticenzuralasport pe 24 Aprilie 2023, 12:19

La GSP are trecere cei care distrug fotbalul nu cei care încearcă să joace fotbal...Aia slavii au avut 9 șuturi pe poartă ,meseriași doar unul !!! Că steliștii au fost scoși din bocanci se punctează mai bine la GSP !!!

...slabi...nu slavi...

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  24 Aprilie 2023, 12:21
Postat de FotbalClubSteauaBucurest1 pe 24 Aprilie 2023, 12:08

In afara de arbitrul Fesnic care a fost omul meciului pentru Rapid, KFR si Farul, schimbarea lui Compagno cu Omrani a fost miscarea meciului pentru ingroparea FotbalClubSteauaBucuresti :-((

Probabil că tu consideri că italianul a fost de fier și nu a fost afectat de duritatile primite...Este un termen pentru cei care cad în extaz la durere...totuși nu este normalitate...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează