FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-2

Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist, după FCSB - Rapid: „E incredibil!” » Ce a spus despre jocul roș-albaștrilor

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 10:50 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 11:04

Ilie Dumitrescu a analizat prestația jucătorilor de la FCSB și Rapid în meciul câștigat de giuleșteni, 2-1. 

Membru al Generației de Aur a lăudat prestațiile din acest sezon ale lui Funsho Bamgboye (24 de ani).

Galeria FCSB a afișat un banner cu un mesaj direct către un cunoscut om de televiziune
FCSB- RAPID 1-2
Galeria FCSB a afișat un banner cu un mesaj direct către un cunoscut om de televiziune

Pe cine a lăudat Ilie Dumitrescu după FCSB - Rapid 

„E incredibil la ce nivel a ajuns Funsho! Joacă senzațional și face un travaliu extraordinar. În plus, și mijlocașii de la închidere și-au făcut treaba. Sunt extrem de disciplinați. 

Și Săpunaru, și Iacob au jucat foarte bine. Și e foarte greu de câștigat dueluri cu Braun și Borza”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Acesta a vorbit și despre evoluția celor de la FCSB. 

„Compagno nu a fost într-o seară foarte bună. A pierdut foarte multe mingi. Iar linia de mijloc nu s-a ridicat la nivel. Băluță a fost singurul mai activ. Mă uitam la Olaru și la Octavian Popescu. În partea a doua erau foarte aproape de atacanți și nu coborau între linii. N-am văzut nicio centrare, nici de la Radunovic, nici de la Pantea și nici de la Crețu”, a adăugat Ilie Dumitrescu.

Am vrut să câștigăm meciul pentru jucători, pentru fani. Cred că astăzi am pierdut meciul pe greșelile noastre. Am controlat jocul la început, noi am avut ocaziile și am fost mai periculoși când am avut mingea. Ei au marcat după două greșeli banale. Îmi pare rău pentru jucătorii noștri, au dat totul, dar din cauza unor greșeli prostești am primit golurile. Sunt furios din cauza asta. Cred că scorul nu reflectă ce au arătat cele două echipe pe teren.

- Elias Charalambous

VIDEO Andrei Borza, după FCSB - Rapid 1-2: „N-am mai pierdut din august. Vrem să o ținem tot așa”

Citește și: 

Cel mai criticat jucător după FCSB - Rapid: „Acum trebuie să faci diferența, nu cu Petrolul sau Botoșani”

Fostul stelist, fără milă după FCSB - Rapid: „De cascadorii râsului! Trebuie să dea 10 goluri să se scoată”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
balderis
balderis  •  07 Noiembrie 2023, 21:20
Postat de florar pe 06 Noiembrie 2023, 14:28

Specialistul o comite !!!Cica nu au centrat fundasi laterali stelisti dar fundasii laterali ai Rapidului au fost top !!!Pai cate centrari o fi dat astia ?Specialist care compara mere cu pere...!!! Cica Olaru si Octavian nu au venit intre linii !Pai Rapidul s a aparat toata repriza a doua ,care intre linii ??Sau o fi vorba de linia de fund si cea de 18 metrii ???

Goago, partida a fost ușor diminată de fîcîsîbî, dar a fost total controlată de Rapid ! Dominarea voastră sa rezumat la țaca-țaca , de-a latul terenului !!! Ai de capul vostru !

balderis
balderis  •  07 Noiembrie 2023, 21:16
Postat de Johnny_76 pe 06 Noiembrie 2023, 11:26

Ai impresia că jucătorii FCSB minează fotbalul. Trebuie amendați pentru prestațiile slabe, poate numai așa revin cu picioarele pe pământ ! Bine le-a făcut galeria la finalul meciului !!!

Care galerie mă !? Mupetsii ăia ai fîcîsîbî, care au fost dominați categoric de 3000 de rapidiști !!?

Str82HeIL
Str82HeIL  •  06 Noiembrie 2023, 14:34
Postat de ionescugeorge77 pe 06 Noiembrie 2023, 11:34

...pe nimeni nu intereseaza de acest *** ...ce poate el sa ne spuna ?...numai platitudini si ca Yannis este cel mai bun din lume ...el nu doreste binele fotbalului romanesc ...

Da nene ca esti tu o autoritate in fotbal. Nici la fifa nu ai jucat atatea meciuri cate a jucat ilie la viata lui

Vezi toate comentariile (14)
Comentează