FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gestul care l-a determinat pe Șumudică să anunțe în direct: „Refuz să preiau Rapidul, dacă voi fi ofertat. Uitați-mă!”

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 10:13 / Actualizat marti, 15 august 2023 10:41

Deranjat de afirmațiile liderului galeriei lui Rapid, Marius Șumudică (52 de ani) susține că nu ar mai da curs unei oferte din Giulești, deși înainte ca sezonul să înceapă se declara dispus să îi preia pe alb-vișinii.

Cu Rapid rămasă fără antrenor înainte de începutul sezonului, Marius Șumudică a dat „târcoale” postului de „principal” din Giulești.

Fostul atacant rapidist s-a declarat atunci deschis să preia echipa, însă conducerea l-a preferat pe Cristiano Bergodi, în ciuda susținerii de care Șumudică s-a bucurat din partea galeriei.

Dezbaterea Zilei, 14 august » Criză majoră la Rapid. Ce e de făcut? „Să vină Șumudică!” vs „Conducerea a greșit strategia, Bergodi trebuie păstrat” vs „Șucu mai are încă o variantă”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea Zilei, 14 august » Criză majoră la Rapid. Ce e de făcut? „Să vină Șumudică!” vs „Conducerea a greșit strategia, Bergodi trebuie păstrat” vs „Șucu mai are încă o variantă”

Acum, după un început de sezon neașteptat de slab sub comanda lui Bergodi, cu doar 5 puncte adunate în 5 etape, se discută în spațiul public din nou despre posibilitatea ca Șumudică să ajungă antrenor principal la Rapid.

Marius Șumudică susține: „Nu vin la Rapid”

Însă antrenorul în vârstă de 52 de ani susține acum că nu ar mai accepta o ofertă de la Rapid. Antrenorul s-a arătat profund deranjat de afirmațiile pe care le-a făcut luni Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul ultrașilor rapidiști.

„Nu mi se pare normal ce spune «Bocciu», că avem nevoie de profesioniști. Adică oamenii de acum nu sunt profesioniști, Bergodi nu e profesionist? Adică acum nu mai avem nevoie de Șumudică, că nu e profesionist?

Nu am înțeles asta cu profesioniștii. Adică, acum mă luați de pe stradă? Eu nu o să continui acest război. Dacă nu se pune problema să vină Șumudică, atunci de ce să vorbesc de Rapid?

Susțineți-vă antrenorul și uitați-l pe Șumudică! Și dacă îmi faceți ofertă, după ce a declarat «Bocciu», eu nu mai vin la Rapid! Îi aveți pe Nico, pe Angelescu, pe domnul Șucu.

Să mă scoateți din calcul pe mine. Eu nu vin la Rapid. Șumudică refuză în momentul de față să preia Rapidul, dacă voi fi ofertat”, a afirmat Șumudică, conform digisport.ro.

Ce l-a deranjat pe Marius Șumudică

Luni, la o zi după ce Rapid a pierdut „Primvs Derby”, 0-2 cu Petrolul, galeria rapidistă, prin vocea liderului Liviu Ungurean, a anunțat că „acum nu mai vrem noi să vină Marius Șumudică”.

„Am spus la începutul campionatul că trebuie să vină Marius Șumudică. Dar nu s-a vrut! Acum nu vrem noi să mai vină Marius Șumudică! Ce să facă Șumudică acum? Să vină și să-l înjurăm și pe el? Ce facem?

A venit Bergodi să lucreze pe filozofia implementată de Mutu. Să-l aducem pe Șumudică pentru a-l compromite? Acum nu cred că e bună venirea lui Rapid. Lui Bergodi îi trebuie timp, dar oricum cred că Rapid e o pălărie prea mare.

Vrem să fie aduși oameni profesioniști, care să-și facă treaba, pentru a-i mulțumi pe suporteri. Dacă vrem să fim râșii României, să ținem aceiași oameni pe poziții. Dacă vrem să fim un club profesionist, trebuie să aducem profesioniști”, spunea „Bocciu”.

Mai multe știri din Liga 1:

Basarab Panduru nu crede că mutarea pusă la cale de Rapid va aduce un plus: „Nu mi se pare că e nevoie de el”

Noul acționar dinamovist, misterios după victoria cu Botoșani: „Dacă le spun planul din spatele planului se vor alătura și alții”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (51)
ED_BAD
ED_BAD  •  16 August 2023, 22:53

Sumudica, esti prost raaaau de tot! Asculta prostule pana la capat ce a zis Bocciu despre tine dupa meciul cu Petrolul! Tot ce a spus despre tine este in sustinerea ta, prostule! Dar eu chiar te rog sa te duci invartindu-te, ca in afara de Bocciu si alti cativa suporteri, oricum nu te vrea nimeni la rapid! Si oricum, nu de ei depinde! Pentru conducere oricum nu existi ca varianta! Dispari!

costeltudor
costeltudor  •  15 August 2023, 18:44

*** așa de mare ca nu-și mai da seama ce vorbește ! Acum spune ceva , peste o ora zice cu totul altceva !!! Oricum cariera lui de antrenor in România este încheiata , nu -l mai dorește nici un club di super liga ! S-ar putea sa-l angajeze Laromet , Tehnometal sau Abatorul , dar și acestia doar de mila sa nu moara sosodica de foame !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hofer
hofer  •  15 August 2023, 18:40

Stai cuminte Sumudica că nu o sa primești ofertă de la Rapid. Ăsta este că ăla care se supără pe tot satul. Sucu nu are nevoie de măscărici. Sorry, dar Rapid nu are nevoie de circar.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close