FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

EXCLUSIV S-a aflat după aproape 20 de ani! Moment incendiar într-un derby Rapid - Steaua: „Claudiu Răducanu m-a scuipat, așa că l-am lovit!”

Iencsi, în duel cu Claudiu Răducanu, în meciul amintit la GSP Live. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Iencsi, în duel cu Claudiu Răducanu, în meciul amintit la GSP Live. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 12:10 / Actualizat joi, 12 august 2021 13:05

În direct la GSP Live, Adrian Iencsi (46 de ani), dublu campion cu Rapid, a rememorat un episod neștiut petrecut într-un meci cu rivala Steaua. 

Au mai rămas doar câteva zile până la derby-ul dintre Rapid și FCSB. Adrian Iencsi, fost fundaș important în Giulești, și-a adus aminte de duelurile cu marea rivală de la începutul anilor 2000. În premieră, Iencsi a scos la suprafață un moment neștiut, dezvăluind cu lux de amănunte cum l-a lovit din spate pe Claudiu Răducanu, fostul golgeter al roș-albaștrilor.

Adrian Iencsi: „Claudiu Răducanu m-a provocat, așa că l-am lovit”

„Îmi aduc aminte de o întâmplare, nu mai știu dacă am povestit-o. Am jucat pe Giulești cu Steaua, chiar în anul în care am câștigat campionatul, în 2002-2003, cu Mircea Rednic pe bancă Am deschis scorul prin Vali Bădoi, dar am pierdut cu 1-2. Totuși, a fost un meci fantastic. 

Claudiu Răducanu m-a provocat, mi-a spus ceva care m-a deranjat și l-am lovit. El m-a scuipat. Meritam să iau cartonaș roșu, am făcut un gest de care mi-a părut rău. De obicei, eu nu loveam fără minge. Atunci a fost singura dată. S-a întâmplat la câteva secunde (n.r - după ce a fost scuipat). 

L-am lovit, a fost un gest urât din partea mea. Am dat tare, sigur că da. N-am reușit să mă stăpânesc. Nu suportam ca cineva să facă un asemenea gest. Oricum, nu trebuia să reacționez. El a rămas întins, a ieșit afară, a fost înlocuit (...) L-am lovit undeva la ceafă sau pe lângă ureche. Sunt o persoană foarte echilibrată, dar n-am putut să mă stăpânesc”, a spus Iencsi, la GSP Live. 

Știu că nea Piți a văzut și mi-a spus că nu a fost corect ce am făcut. După, i-am cerut scuze lui Claudiu Răducanu.

În ziua derby-urilor, mă trezeam mai devreme. Dorința era foarte mare, emoțiile erau la o intensitate foarte ridicată. Eram dornic să vină ora meciului.
 - Adrian Iencsi, la GSP Live

S-a aflat după aproape 20 de ani! Moment incendiar într-un derby Rapid - Steaua: „Claudiu Răducanu m-a scuipat, așa că l-am lovit!”
Prima pagină din Gazeta, după meciul amintit de Iencsi

Citește și alte știri despre derby-ul Rapid - FCSB:

Istoria e de partea lor! 3 episoade tari din rivalitatea tumultoasă Rapid - FCSB

RAPID - FCSB. Becali și Angelescu au strategii diferite » Unii joacă pe bani, alții pe burta goală

RETRO GSP Povestea ultimului derby Rapid - Steaua din comunism: „S-au bătut parte-n parte cu Miliția. S-a jucat până a câștigat cine trebuia!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
iri_
iri_  •  07 Aprilie 2023, 19:31
Postat de cri5ti pe 12 August 2021, 14:46

de pus în rama acest articol și poza cu prima pagina din "gazeta".. De ce?. pt ca era pe vremea când piturca *** iar echipa oierului era Steaua... între timp după aproape 20 ani.. suferă de amnezie... ***

Chiar ca de pus in rama, inca de acum 20 de ani se ocupa cu *** oierul tau “Gigi Becali ofera 50.000$ ultimilor sase adversari ai giulestenilor” si inca de atunci nimeni nu pedepsea personajul asta odios…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cri5ti
cri5ti  •  12 August 2021, 14:46

de pus în rama acest articol și poza cu prima pagina din "gazeta".. De ce?. pt ca era pe vremea când piturca *** iar echipa oierului era Steaua... între timp după aproape 20 ani.. suferă de amnezie... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează