FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-0

Cine s-a remarcat după Rapid - Universitatea Craiova: „Mi-au plăcut foarte mult” + Laude pentru Cristiano Bergodi

Rapid - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan +41   FOTO
Rapid - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 07:22 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 09:59

Ilie Dumitrescu a analizat jocul prestat de Rapid în victoria 2-0 cu Universitatea Craiova.

Membru al Generației de Aur, Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe antrenorul Cristiano Bergodi pentru inspirația avută în alcătuirea echipei de start, a evidențiat modul în care Rapid a jucat și a dezvăluit care au fost remarcații săi.

Remarca lui Florin Răducioiu după Rapid – Universitatea Craiova: „A înțeles asta”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-0
Remarca lui Florin Răducioiu după Rapid – Universitatea Craiova: „A înțeles asta”

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Rapid – Universitatea Craiova

„Mi s-a părut un Rapid extrem de bine organizat și disciplinat. A excelat axul central. Fundașii centrali, Săpunaru cu Iacob, și cei doi închizători mi-au plăcut foarte mult. Nu au urcat deloc, nici Oaidă, nici Albu, dar făceau foarte bine conexiunea între compartimente. Iar Funsho, în special, a alergat foarte mult.

Bergodi a fost inspirat să joace cu Borja Valle ca număr 9. Și a și schimbat foarte bine.Stan a intrat bine, iar Papeau foarte bine. E un jucător care ține bine de minge.

Craiova a controlat jocul, a avut posesia, dar fără ocazii de gol importante. Ce echipă are jucători în banda stângă ca Bancu și Mitriță? Sau ca Screciu, jucător de națională. E vorba de încredere”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

E meritul băieților, ei au avut o partidă dificilă în prima repriză. Au închis bine, Craiova nu a avut ocazii. Miercuri, în Cupă, vor juca și alții, avem un lot competitiv. În Ghencea, cu Steaua, e cel mai important meci, pentru că e primul. E foarte important să câștigăm a doua etapă din Cupă. Eu nu știu care e derby, nu mă bag în această discuție.

 - Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

VIDEO Jucătorii Rapidului au cântat alături de suporteri la finalul meciului cu Universitatea Craiova

Citește și:

La Rapid s-a accidentat până și antrenorul! Bergodi: „Am simțit ceva când am fugit acolo. A fost o descătușare”

Observația făcută de Dan Șucu: „Nu am pretenția că mă pricep la fotbal, dar...” + ce îl neliniștește înaintea derby-ului cu FCSB

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează