FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapidiștii sar la gâtul covăsnenilor: „Când a jucat FCSB, s-a putut!”

Articol de , , - Publicat marti, 11 aprilie 2023 15:17 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 15:38

Portarul Horațiu Moldovan (25 de ani) a avut un meci de coșmar cu Sepsi, a greșit incredibil la golul marcat de Tudorie (26), dar la finalul partidei a avut propriul „război" cu organizatorii întâlnirii din Covasna.

Meciul și gafa pentru Moldovan! Așa s-a întâmplat și luni seară, cu Sepsi. Horațiu s-a făcut de râs ca în desenele animate! Săpunaru a trimis "acasă", Moldovan, fără presiune, a bâlbâit o minge ușoară, interceptată de Ion Gheorghe, iar într-un triunghi de pase cu Rodriguez și Tudorie, atacantul trecut pe la FCSB a fost letal și a deschis scorul (26).

Sepsi OSK - Rapid 2-0 » Giuleștenii au „deraiat” la Sf. Gheorghe: 5 meciuri fără victorie!
SEPSI - RAPID 2-0
Sepsi OSK - Rapid 2-0 » Giuleștenii au „deraiat” la Sf. Gheorghe: 5 meciuri fără victorie!

La finalul confruntării, portarul de 25 de ani și-a pus cenușă în cap. „Am făcut un joc slab cu Sepsi, iar golul la care am greșit și eu a schimbat soarta meciului. Până atunci nu ne-au surprins cu nimic. 

Aceasta e viața portarului: când greșește, se vede pe tabelă! Avem un grup unit, băieții m-au încurajat, nu mi-au reproșat nimic, dar trebuie să mă gândesc și eu mai bine la ce am de făcut", a spus acesta.

Apoi i-a luat la țintă pe oficialii lui Sepsi: aceștia au refuzat să permită accesul unui număr de 126 de suporteri care au venit la stadion să încurajeze Rapidul, dar care nu mai aveau loc în sectorul special destinat oaspeților, acolo unde intră, conform protocolului, doar 5% din capacitatea arenei.

"Este incredibil, când joacă Rapidul în deplasare se găsesc noi ordine și restricții! Când a jucat FCSB sau Craiova li s-a permit accesul tuturor... S-au găsit acum cu restricțiile pentru 120 de suporteri. Stadionul nu a fost plin, dacă era sold-out înțelegeam...

 Am avut atâția ani cu pandemia și ceream suporterii pe stadion. Acum, când îi avem, nu îi primim. E incredibil! Din păcate, ei străbat mii de kilometri după noi, își lasă familiile și copiii și e incredibil să nu fie lăsați pe stadion", a mai spus Moldovan, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Pierdem contactul cu podiumul, restul echipelor acumulează puncte, noi le pierdem. Aveam nevoie de o victorie să ne descătușăm. Încă nu e totul pierdut, deja ne gândim la meciurile viitoare, cu Craiova, cu FCSB, și sper să rupem acest blestem
Horațiu Moldovan, portar Rapid

1,8 milioanede euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, cea mai înaltă din cariera sa

CITEȘTE ȘI:

Răspuns genial al lui Adnan Aganovic, după victoria lui Sepsi cu Rapid: „Secretul meu?”
SEPSI
Răspuns genial al lui Adnan Aganovic, după victoria lui Sepsi cu Rapid: „Secretul meu?”
„Sunteți echipa CFR-ului în play-off?”. Cum a răspuns jucătorul lui Sepsi la întrebarea reporterului GSP
SEPSI - RAPID 2-0
„Sunteți echipa CFR-ului în play-off?”. Cum a răspuns jucătorul lui Sepsi la întrebarea reporterului GSP

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
oskforever
oskforever  •  11 Aprilie 2023, 21:47

moldovane astia te-a facut tom si jerry la primul gol,la golul 2 in mijlocul porti sa nu spui nimic,fara tine rapid era pe 2-3

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  11 Aprilie 2023, 19:45

De ce vin mai mulți suporteri decât numărul de bilete dat acestoea de gazde? Ar trebui să vină doar cine are bilet!

ceglumabuna
ceglumabuna  •  11 Aprilie 2023, 18:17

Ce arfe au rapidistii astia .... daca vine fcsb cu toti suporterii ce faci ? Lasi doar fcsbistii la meci ? Ca sa i primesti pe toti :))) Aveti un numar de bilete ... aia vin .. asa e si la real madrid si la ac milan etc ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează