FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-2

Fostul internațional a ghicit scorul la FCSB - Rapid: „Domnul Șucu mi-a spus că sunt Mama Omida”

Fostul fundaș al Rapidului, Răzvan Raț (42 de ani), a dezvăluit că a ghicit scorul partidei câștigate de giuleșteni în fața lui FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 15 din Superliga. +37   FOTO
Fostul fundaș al Rapidului, Răzvan Raț (42 de ani), a dezvăluit că a ghicit scorul partidei câștigate de giuleșteni în fața lui FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 15 din Superliga.

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 08:57 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 09:26

Fostul fundaș al Rapidului, Răzvan Raț (42 de ani), a dezvăluit că a ghicit scorul partidei câștigate de giuleșteni în fața lui FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 15 din Superliga. 

Rapid s-a impus în fața vicecampioanei României și s-a apropiat la numai două puncte de FCSB în clasamentul Ligii 1. 

Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali: „Nu m-am băgat niciodată în viața mea la echipă” » Ce declarase patronul FCSB
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali: „Nu m-am băgat niciodată în viața mea la echipă” » Ce declarase patronul FCSB

Răzvan Raț, fost jucător în Giulești, dublu campion al României cu formația alb-vișinie, spune că a discutat cu Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului, înaintea partidei de pe Arena Națională și i-a spus acestuia scorul corect, 2-1 pentru Rapid. Așa s-a întâmplat și înaintea partidei cu CS Universitatea Craiova, 2-0 pentru bucureșteni.  

Răzvan Raț a prevăzut victoria Rapidului în fața lui FCSB: „Le-am spus celorlalți din delegația oficială și scorul corect”

„Nu mă așteptam să fie 0-2 la pauză, dar am spus rezultatul înainte de a începe meciul. Până acum sunt două rezultate pe care le-am ghicit, domnul Șucu poate să vă confirme.

Înainte de meciul cu Craiova (n.r. - CSU), domnul Șucu era, ca de obicei, foarte neliniștit. I-am spus «Dănuț, ești fratele meu mai mare, crede-mă că îi batem 2-0». 

Și i-am zis: «Dacă batem, 2-0, te invit eu la masă, nu neapărat dacă ghicesc scorul, pur și simplu dacă îi batem». S-a terminat 2-0, chiar am ghicit rezultatul.

Înainte de meciul cu FCSB, eram în microbuzul cu care am ajuns la stadion, în microbuzul respectiv fiind și domnul Angelescu, Nico (n.r. - Daniel Niculae, președintele Rapidului), Maftei (n.r. - Vasile Maftei, directorul centrului de copii și juniori) și mai erau câteva persoane, din delegația oficială. 

Toată lumea era oarecum de acord că, având în vedere situația de la echipă, pentru că nu-l aveam pe Petrila (n.r. - Claudiu), e OK și dacă facem un rezultat de egalitate. 

Eu le-am spus: «Cum să facem rezultat de egalitate? Astăzi o batem pe FCSB și lăsați-mă să mă gândesc și la scor»”, a declarat Răzvan Raț, potrivit Prosport

Răzvan Raț: „Dan Șucu mi-a spus la final că sunt Mama Omida”

„Ajungem la lojă și îl întâlnesc pe Dan (n.r. - Șucu), care era mult mai neliniștit decât îl văzusem înainte partidei cu Craiova. 

Îi zic «Ce s-a întâmplat?». «Ar fi bine să-i batem». Și îi spun «Nu îți fă probleme. Ce faci dacă ghicesc scorul? Vezi că îi batem cu 2-1». 

«Dacă îi batem 2-1, îți dau 20 de mese, te invit de 20 de ori la masă» a zis el. Și i-am spus «Gata, deal». Am bătut palma. La final mi-a spus că sunt Mama Omida”, a mai afirmat Răzvan Raț, conform sursei citate anterior. 

VIDEO. Golul marcat de Paul Iacob în FCSB - Rapid

Citește și: 

MM Stoica a ieșit la atac: „A încălcat protocolul. Chiar m-am enervat”

Florinel Coman, bombă cu ceas în vestiarul FCSB!? Încă un episod controversat: și-a sabotat un coleg! Pe cine a vrut să scoată din echipă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează