FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Răzvan Raț le recomandă fotbaliștilor ucraineni să nu vină în Liga 1: „Cred că mă înţelegeţi de ce”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 19:58 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 20:18

Fostul internațional Răzvan Raț (40 de ani) i-a sfătuit pe jucătorii ucraineni să refuze eventuale oferte din Liga 1.

După cei zece ani în care a jucat în Ucraina, la Șahtior, Răzvan Raț a păstrat legătura cu foarte mulți fotbaliști ucraineni. Fostul fundaș stânga le-a recomandat acestora să evite pe cât posibil Liga 1, după decizia FIFA de a le permite jucătorilor din Ucraina să-și întrerupă contractele până în vară și să semneze cu alte echipe, după ce țara a fost atacată de Rusia.

Cosmin Moți știe rețeta care ar salva-o pe Dinamo: „Altfel, e imposibil!”
DINAMO
Cosmin Moți știe rețeta care ar salva-o pe Dinamo: „Altfel, e imposibil!”

Răzvan Raț i-a sfătuit pe jucătorii ucraineni să refuze eventuale oferte din Liga 1

Gigi Becali, patronul FCSB, anunța marți că e gata să transfere pentru finalul sezonului doi jucători din Ucraina, căpitanul de la Dinamo Kiev, Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), și unul dintre fotbaliștii de la Șahtior: Taras Stepanenko (32, „închizător”) și Sergiy Kryvtsov (31, stoper). Totul a picat însă, iar jucătorii au ales să se pregătească la FC Voluntari.

Sâmbătă, la inaugurarea noului stadion Rapid, Răzvan Raț a declarat că le-a recomandat fotbaliștilor ucraineni să stea departe de fotbalul românesc.

Eu sper să nu, cred că mă înţelegeţi de ce. Aş vrea ca fotbalul în Ucraina să înceapă. Foştii mei colegi cu care eu mai ţin legătura… Cu tot respectul pentru fotbalul românesc, dar cred că ar putea să îşi găsească echipe mai interesante”, a declarat Răzvan Raț, conform as.ro.

Cum și-a cunoscut Răzvan Raț viitoarea soție: „M-am dat jos din mașină și-am întrebat părinții dacă mă lasă să discut cu ea”

Citește și alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, despre inaugurarea noului Giulești: „Sunt dezamăgit că n-am fost invitat”

Marzouk, dezbrăcat la final de fanii Rapidului » Imaginile serii în Giulești

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  28 Martie 2022, 13:02

Asta este caracterul care jucătorul român îl are de nu poate crește. De la 17 ani ei se gândesc sa plece la echipe mari, dar nu leagă 3 pase consecutive, dau 5 goluri pe campionat și ii facem zei. Pai cei de avară care la 18-19 ani au și 30 de goluri ce sunt? Aia unde visează sa meargă, pe altă planetă? Ești jucător îți faci treaba, nu îți faci idei de astea nu te afectează și pleci sigur din România, dar și un jucător mare. Mă uit la uni jucători care deabia ce au răsărit și se visează la echipe mari. Nu dragi mei! Jucați și creșteți pana la 25 de ani cel puțin, apoi prinde contract la o echipa mare ca real Madrid sau Barcelona, nu în Arabia și într-o jumătate de sezon ești înapoi. Asta este problema jucătorului român, uita cine este și de unde pleacă. De ex Raț care vorbește numai prosti acuma. Sa nu joace în liga 1-a de ce, explica-ne ca suntem proști. Este prea mică pentru tine? Nu uita ca de aici ai plecat. Te-a luat nea Lucescu și te-a ținut în Ucraina ca dacă era alt antrenor plecai de mult, te-ai dus în Spania și ai devenit rezervă de lux. Hai spune-mi tu ce mare vedetă ai fost, sau câte baloane de aur ai luat. Va comportați ca niște vedete, dar nu sunteți nimic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close