FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Zi infernală la serviciu pentru Hagi: două eșecuri la scor » Jurnaliștii cehi i-au observat reacțiile în timpul amicalului: „S-a înfuriat de mai multe ori”

Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images
Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 20:14 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 01:57

Gică Hagi a avut o zi grea în cantonamentul din Polonia. Farul a pierdut la scor ambele amicale disputate duminică, 0-5 cu Banik Ostrava și 0-3 cu Warta Poznan. Jurnaliștii cehi n-au trecut cu indiferență peste victoria reușită de echipa de pluton din Cehia în fața campioanei României.  

Campioana din Superligă a fost umilită de Banik Ostrava, într-un meci de verificare în care Gheorghe Hagi a utilizat multiple rezerve și fotbaliști de la echipa a doua. Chiar dacă nu i-a avut la dispoziție pe oamenii săi de bază, iar rezultatul nu-i neapărat unul concludent, prestația echipei l-a enervat pe „Rege”, conform relatărilor publicației online Deník.cz.

Farul, învinsă fără drept de apel și de polonezii de la Warta Poznan » 8 goluri încasate într-o singură zi de campioană!
FARUL - WARTA POZNAN 0-3
Farul, învinsă fără drept de apel și de polonezii de la Warta Poznan » 8 goluri încasate într-o singură zi de campioană!

„Hagi s-a înfuriat de mai multe ori”

Gheorghe Hagi a fost departe de a fi mulțumit și zâmbitor după acest eșec. 

Fostul fotbalist legendar, cunoscut pentru natura lui energică, aflat în rolul de patron și antrenor la club, s-a înfuriat de mai multe ori pe jucătorii lui. Diseară, pe români îi aștepta o confruntare cu Warta Poznan, iar mai apoi duelul pentru Supercupa României și lupta ulterioară din Liga Campionilor împotriva celor de la Sheriff Tiraspol”, au notat jurnaliștii cehi. Farul avea să piardă și cel de-al doilea amical de duminică, scor 0-3.

„Nu ne așteptam să câștigăm la o diferență așa mare”

Și antrenorul lui Banik Ostrava, Pavel Hapal, a vorbit despre victoria categorică reușită de echipa sa în fața campioanei României: 

„Am vrut să jucăm responsabil, chiar dacă am schimbat ceva și le-am acordat unor jucători mai multe minute. Abordarea a fost foarte bună, am făcut acțiuni excelente, iar la final am câștigat la o diferență mare, la care nu ne așteptam. Am jucat împotriva campioanei României și suntem mulțumiți de evoluție și de rezultat”, a punctat acesta, conform sursei citate. 

Rezervele Farului, zdrobite de Banik Ostrava într-un amical din Polonia

Cu o echipă formată majoritar din rezerve și tineri jucători din academie, Farul Constanța a pierdut al doilea amical al stagiului de pregătire din Polonia, 0-5 cu Banik Ostrava, echipa de pe locul 11 în ultimul sezon al campionatului Cehiei. 

Cu o echipă lipsită de jucătorii care au dus greul în sezonul precedent, dar în care au apărut fotbaliști de lot precum Buzbuchi, Marins, Nicolas Popescu și Doukoure, Farul nu le-a făcut față cehilor de la Banik Ostrava.

Echipa de start a Farului versus Banik Ostrava: Buzbuchi (cpt.) - Dussaut, Dănuleasă, Marins, Bassong, N. Popescu, Doukoure, Buta, Dumitrache, Doicaru, Andronache

VIDEO Gigi Becali: „Dacă Gică Hagi reușește din nou să facă asta, îngenunchez în fața lui și îi pup picioarele”

Citește și alte știri de actualitate: 

Șocul amicalelor! FCU Craiova lui Drăgan și Vasilică, umilită de amatori la scor de maidan, cu două săptămâni înaintea duelului cu FCSB!

Farul - Banik Ostrava 0-5 » Rezervele lui Hagi au luat o „manita” de la locul 11 din Cehia!

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (18)
tororosso
tororosso  •  03 Iulie 2023, 11:34

Durerile mari de cap și dinți vor începe peste c.c.a 10 zile și după . Cu un lot slab dar favorizat la maxim în România , pelicanii regelui vor avea coșmaruri odată cu accederea în cupe și campionat . După roaba de goluri primite în amicale se poate vedea cât de departe suntem la capitolul fotbal .

Nae_4774
Nae_4774  •  03 Iulie 2023, 09:40

Farul este o afacere excelentă pentru Ghe.Hagi, dar este o catastrofă pentru fotbal(ul românesc)!!! Ghe.Hagi, contrar aparențelor, produce bani din nimic, practic de pe urma unor derbedei mucoși, dar nu produce fotbaliști, sportivi, profesioniști! Asta pentru că nici el nu a fost Sportiv Profesionist ci doar un derbedeu supertalentat!!! Sorry!

concret
concret  •  03 Iulie 2023, 09:16

Locul 1 din Romania ia 5-0 de la locul 11 din Cehia. Asta spune tot despre nivelul fotbalului din Ro.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează