FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție în direct la TV: "E o nebunie că toți se alarmează dacă spunem Steaua în loc de FCSB"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 20:22

Radu Naum, moderatorul emisiunii "Fotbal Club" de la TV Digi Sport, s-a enervat teribil când a venit vorba de faptul că nu poate să-i spună "Steaua" echipei din Liga 1 a lui Gigi Becali.

"E o nebunie că o dată spunem la televizor Steaua în loc de FCSB și toți se alarmează, toți fac plângeri acum. Când noi avem invitați în studio oameni care au fost la Steaua de ce Helmuth (n.r. Duckadam) poate să zică Steaua și noi trebuie să spunem FCSB? În ce lume trăim? A devenit o problemă națională numele Stelei. La noi dacă spunem altceva decât FCSB vine o secure și...", a fost reacția nervoasă a lui Radu Naum în timpul emisiunii.

Reacția moderatorului vine în contextul în care pe site-urile de socializare jurnaliștii care îi spun "Steaua" echipei lui Gigi Becali sunt înjurați și criticați de suporterii trupei lui Lăcătuș.

În plus, la finalul anului trecut suporterii echipei din Liga a 4-a au depus sesizări la CNA prin care au cerut ca în emisiunile TV să nu se mai pronunțe numele "Steaua" când e vorba de FCSB. Mai multe televiziuni au avut de suferit în urma acestor sesizări.

Gigi Becali a pierdut definitiv numele Steaua în 2016. Sigla fusese deja pierdută irevocabil în decembrie 2014. Sigla și numele Steaua compun marca Steaua.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (39)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Iulie 2018, 21:16
Postat de observator_federal pe 11 Iulie 2018, 08:30

Arienilor, spuneți - vă simplu, "fîcîsîbiști".

Mai bine FCSB-isti decat liga patristi! V-ati infiintat (cu ajutorul psd)DIRECT in liga 4 si acolo o sa muriti, oricate procese o sa deschida laptan! Neputinta fotbalistica va caracterizeaza si nu o puteti imbunatati prin procese. Daca activati in Liga Procesonamilor ati (e corect asa, nu "a-ti"( sic!) cum ai fi scris tu zi ceilalti pelu ari) fi fost campioni!

trianon19
trianon19  •  11 Iulie 2018, 14:25
Postat de observator_federal pe 11 Iulie 2018, 08:30

Arienilor, spuneți - vă simplu, "fîcîsîbiști".

alpine, spune-ne tu numarul salonului unde zaci :))

ertyuiop
ertyuiop  •  11 Iulie 2018, 11:26

STEAUA, e simplu, activeaza neintrerupt din 1947, orice alta echipa e o jalnica facatura!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează