FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Prima reacție a lui Răzvan Burleanu după cazul Dawa: „M-am simțit de două ori mai dezamăgit”

Joyskim Dawa, fundaș FCSB.
Joyskim Dawa, fundaș FCSB.

Articol de , - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 21:22 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 23:32

Răzvan Burleanu a comentat cazul de rasism în care a fost implicat fundașul celor de la FCSB, Joyskim Dawa.

Președintele FRF a explicat că s-a simțit foarte dezamăgit, mai ales că mesajul a venit tot de la un jucător de fotbal, și că ar trebui să se lucreze mai mult la nivel de educație pentru a nu se mai ajunge la astfel de situații.

Cu antrenorul pe făraș, jucătorul din SuperLigă face o mărturisire-șoc: „Problema este la noi! Delăsători, nu avem motivație”. Neagoe sau Dică, favoriți să preia postul
INTERVIU
Cu antrenorul pe făraș, jucătorul din SuperLigă face o mărturisire-șoc: „Problema este la noi! Delăsători, nu avem motivație”. Neagoe sau Dică, favoriți să preia postul

VIDEO. Răzvan Burleanu: „M-am simțit de două ori mai dezamăgit”

„Am fost foarte dezamăgit când am văzut acest lucru și nu doar că avem o problemă de educație pe care o avem la nivelul societății noastre. Mai mult decât atât când avem implicat un jucător de fotbal. Ne-am fi dorit ca jucătorii de fotbal între ei să aibă un alt comportament. 

De aceea am fost de două ori mai dezamăgit de această situație! Ca federație putem spune că ne disociem cu orice fel de comportament rasist sau xenofob pe terenul de fotbal. Cu toții trebuie să facem mai mult, astfel încât jucătorii să simtă că sunt într-un spațiu sigur”, a spus Răzvan Burleanu, prezent azi la „UEFA ACADEMY SUMMIT”.

Cum a fost agresat rasist Dawa

La scorul de 2-1 pentru FCSB în duelul cu Hermannstadt, Dawa l-a faultat în postura de ultim apărător pe Neguț, în propriul careu și a văzut cartonașul roșu. Din lovitura de pedeapsă, sibienii au reușit egalarea. 

Ulterior, după meci Dawa a postat o serie de mesaje rasiste primite pe contul de Instagram, unul dintre ele fiind de la Robert Stănici, un jucător din liga a 3-a, de la Cetate Turnu Măgurele. 

Citește și alte știri:

Elias Charalambous, înainte de Sepsi - FCSB: „Sunt fericit că jucăm din 3 în 3 zile. Nu îmi place să vin cu scuze”

Elias Charalambous, radical după ce Joyskim Dawa a fost abuzat rasial: „Să se gândească de două-trei ori înainte să deschidă gura!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Septembrie 2023, 23:54

...Demisia Burleanu ...nu esti bun de nimik ...

boris15
boris15  •  23 Septembrie 2023, 23:31

Nenea jurnalistu', așa a specificat domnul cu ochelari "m", "liniuță", "ai" sau ai absolvit jurnalismul la aceeași universitate cu Marcelino?

Viggobella
Viggobella  •  23 Septembrie 2023, 23:02

Nu ești puțin pe lângă subiect? Doar tu înțelegi ce ai vrut să spui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează