FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Fanii CSA Steaua, reacție tranșantă după decizia ICCJ: „Așa se întâmplă când suporterii nu iau atitudine și acceptă ca oamenii precum Becali să facă legea”

Peluza Sud Steaua
Peluza Sud Steaua

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 16:16 / Actualizat marti, 28 martie 2023 16:55

Suporterii celor de la CSA Steaua au reacționat imediat după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB.

Astăzi, ICCJ a dat verdictul în cazul procesului dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares, admițând recursul trupei lui Gigi Becali, astfel retrimițând tot procesul la rejudecare la Curtea de Apel București.

Reacția avocaților FCSB după decizia ÎCCJ: „Decizia este un real succes. Palmaresul este unic și aparține echipei din Liga 1”
FCSB - CSA STEAUA
Reacția avocaților FCSB după decizia ÎCCJ: „Decizia este un real succes. Palmaresul este unic și aparține echipei din Liga 1”

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar pe pagina de facebook „Steaua Liberă”, comunitatea fanilor celor de la CSA Steaua, a apărut un comunicat în care consideră că această decizie vine în urma unei propagande pro-FCSB și îi acuză pe fanii „militari” care nu au s-au implicat activ în susținerea lui Florin Talpan. 

Suporterii CSA Steaua, mesaj tranșant: „Suporterii steliști trebuie să își recunoască vina pentru această decizie”

„Cum am spus deja la începutul lunii, s-a dat rejudecare la Curtea de Apel. Și nu are rost să întrebați ce vicii de procedură au avut loc de au decis judecătorii acest lucru. Nu are rost nici să așteptați motivarea, ca să vedeți explicațiile. Cel mai probabil, aceasta va veni la foarte mult timp după ce va avea loc prima înfățișare la Curtea de Apel. 

Așa se întâmplă când suporterii nu iau atitudine și acceptă ca oamenii precum Becali să facă legea. Și în fotbal, și în justiție, și în țară. După fiecare înfățișare, cei de la FC Fcsb au făcut propagandă în presă. Foarte puternic. Din partea noastră, a vorbit Florin Talpan. A vorbit puțin și, de cele mai multe ori, a fost sancționat după ce a vorbit. 

A fost sancționat de către cei din club și MApN, pentru că suporterii nu l-au susținut. Mai ales după ce a pățit Florin Talpan în procesul cu Gigi Becali, era de așteptat să primească și Steaua o asemenea decizie”, se arată în postarea fanilor.

Comunicatul complet al suporterilor CSA Steaua

Dacă ați uitat, în procesul Talpan vs Becali, judecătorii de la ICCJ au întors la curtea de apel procesul, deși știe TOATĂ ȚARA că Becali l-a jignit pe Talpan, că i-a murdărit imaginea, că și-a bătut joc de el. Dar pe judecători nu i-a interesat asta, pentru că Florin Talpan e un cetățean obișnuit, la fel ca noi, nu un cetățean privilegiat, precum Becali. 

Și dacă nu v-ați convins deja cum funcționează justiția în ceea ce îl privește pe Becali, e doar problema voastră. Decizia nu schimbă nimic, bineînțeles. FC Fcsb tot nu e Steaua. Palmaresul e tot la Steaua. Ce se schimbă e faptul că Florin Talpan va avea acum și mai mult de muncă. Și acesta a fost de fapt scopul: încărcarea lui Talpan, pentru ca acesta să nu facă față pe chiar toate fronturile pe care luptă. 

Suporterii steliști trebuie să își recunoască vina pentru această decizie și pentru situația asta neplăcută. Doar lipsa de acțiune a suporterilor steliști a făcut să fim aici. Dacă Talpan era susținut așa cum merită, toate problemele astea ar fi fost deja rezolvate.

VIDEO Avocații FCSB-ului, după ce ÎCCJ a stabilit că procesul dintre FCSB și CSA se va rejudeca: „Noi considerăm că este un succes incontestabil pentru FCSB”

Citește și: 

Cel mai nou transfer din Superliga: are 93 de meciuri în Ligue 1, dar n-a mai jucat de 17 luni
MERCATO
Cel mai nou transfer din Superliga: are 93 de meciuri în Ligue 1, dar n-a mai jucat de 17 luni
Căpitanul din Liga 1, obișnuit cu restanțele, s-a speriat și a sunat președintele: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”
SALARII
Căpitanul din Liga 1, obișnuit cu restanțele, s-a speriat și a sunat președintele: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
balotelli
balotelli  •  29 Martie 2023, 08:59
Postat de GeorgePhoenix59 pe 28 Martie 2023, 18:43

Nu exista nici un dubiu :FCSB= STEAUA ! Justitia trebuie sa judece cu mintea si cu sufletul ,tinand cont ça majoritatea covarsitoarea à romanilor considera ça Steaua din Liga intai este adevarata ...STEAUA !

Justiția nu ar trebui niciodată să decidă în funcție de cum consideră unii sau alții. Nu cred c-ai vrea să trăiești într-o lume-n care justiția se face după dorința sau opinia majorității. A... că ar fi logic să primească palmaresul, fiind continuatoarea dpdv sportiv, ... că suporterii au fost păcăliți și lăsați vreo 15 ani să creadă că acea continuatoare pe plan sportiv s-ar numi tot Steaua, ... astea sunt aspecte care din păcate nu mai țin de justiție. Ea... justiția... s-a pronunțat pe speța cu marca... hotărând definitiv și irevocabil că trupa lui Gigi nu mai poate folosi numele Steaua. Gigi mai are o șansă să câștige palmaresul în instanță. Numele Steaua însă... l-a pierdut. Poate că majoritatea ar dori să fie o singură echipă - Steaua - cu palmares, culori, siglă și tot. Să nu mai fie 2. Iar dacă părțile vor ajunge în timp să negocieze... cine știe? Poate FCSB și Csa vor fuziona, sau una dintre părți va ceda și va rămâne o singură Stea. E posibil orice. Însă justiția nu poate hotărî asta doar fiindcă așa vor suporterii.

doar_dinamo_bucuresti.
doar_dinamo_bucuresti.  •  28 Martie 2023, 18:59

paruiala fara sfarsit dintre impostoarele fecefecesebe berceni si cesea talpan 2017 este cea mai frumoasa telenovela din fotbalul autohton, important e ca Stiaua a dipsarut definitiv si irevocabil in 1998 si acum , in 2023, talpanistii bugetari asteapta sa vina baietii de la Progresul Spartac pardon Glovo cu pizza daruita cu generozitate de fecefecesebisti; bye-bye Stiaua, nimeni nu-si mai aminteste de acest nume

emil1986
emil1986  •  28 Martie 2023, 18:43

Asa se intampla cand bolsevicii vor sa faca fotbal profesionist pe banii tuturor cetatenilor acestei tari. Desfiintare usoara, CSA.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează