FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție vehementă după ce Ivan a dat de înțeles că Becali minte: "E ca la Nistor: «Eu nu știu nimic, dar dați-mi drumul la Steaua!»"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 20:30

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că s-a înțeles cu atacantul Andrei Ivan, 21 de ani, fotbalistul lui Krasnodar împrumutat la Rapid Viena (Detalii AICI).

Ex-președinte la Dinamo, Rapid și Astra, Dinu Gheorghe a reacționat după ce atacantul a declarat că nu știe nimic despre oferta lui Gigi Becali (Detalii AICI) și a spus că acest caz se aseamănă cu cel al lui Dan Nistor.

"Sunt convins că a vorbit cu Andrei Ivan, poate prin agentul lui. Ivan se ferește de anumite urmări, poate fi dat în judecată de Krasnodar la UEFA, poate să iasă scandal cu Rapid Viena. Ivan se protejează.

Sunt sigur că Gigi Becali nu a aruncat degeaba povestea asta cu Ivan, cu suma de transfer, cu salariul. Nu avea niciun interes. E cam ca la Nistor. «Eu nu știu nimic, dar dați-mi drumul la Steaua!»",a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

1.200.000 €este cota lui Andrei Ivan pe transfermarkt 

Andrei Ivan are 16 meciuri pentru Rapid Viena în toate competițiile, marcând 3 goluri.

3.000.000 €a plătit Krasnodar pentru a-l lua de la Craiova 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (68)
carol_k
carol_k  •  04 Octombrie 2018, 22:57

De cand vroia Ivan sa schimbe Viena pe Voluntari si acum iata ca-i da Becali o nesperata sansa. Si pe un salariu mai mic, exact ce-si dorea. Cam asa suna articolul asta.

sabaton
sabaton  •  04 Octombrie 2018, 21:35
Postat de randdoom pe 04 Octombrie 2018, 21:16

??? stai,dar s-a pus vreodata la indoiala faptul ca Steaua nu s-a interesat de ivan si urmeaza sa faca o oferta? wtf? era culmea sa spuna ceva ivan. oricum,decat il iei cu 3 milioane de la clona cisiu,mai bine il cumnperi cu jumatate aka 1,5 milioane dupa ce s-a rodat bine prin strainatate. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

ai batut toate recordurile de prostie , vezi ca te cauta cei de la guinness book ....

indolentu
indolentu  •  04 Octombrie 2018, 22:33
Postat de Abigail Laslas pe 04 Octombrie 2018, 22:26

cu chelsea? hai zau? esti papagal prost care posteaza ce comanda stapanii tai. niste prosti si aia.

da ce ati facut prostule cu celsi?i ati ieliminat cumva si nu stim noi?a da ati luat acu 5 ani doar 4 de la englezi acasa nu 5 ai si tu dreptate lbdare

Vezi toate comentariile (68)
Comentează