FOTBAL  »  Superliga  »  REDNIC LA DINAMO

REDNIC LA DINAMO / Gigi Becali exultă după numirea lui Rednic la Dinamo: "Gata, Dică, ai scăpat!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 10:54

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly.  "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

Gigi Becali a glumit în această dimineață pe seama revenirii lui Rednic, mai ales că despre dinamovist se zvonea că ar putea să-i ia locul lui Dică la FCSB

"Bine că s-a rezolvat și nu-l mai dau afară pe Dică (amuzat). Că tot vorbeau toți că vine Rednic la Steaua. De 10 ani eu nu vorbesc cu Rednic. Ce treabă să am eu cu el?

Rednic e un om serios, dar eu mă bucur că a scăpat Dică de niște minciuni. A scăpat de o presiune! Nu l-am vrut niciodată pe Rednic la Steaua.

N-are Rednic ce să facă acum la Dinamo! Ce să facă?", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Citește șiEXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
gerula.xi
gerula.xi  •  13 Octombrie 2018, 11:14

E o veste buna ca rinamo va retrograda cu un antrenor cu nume pe banca. Daca ramanea niculescu, rinistii dadeau vina pe el, ca e prost, ca n-are experienta etc.

romeverest
romeverest  •  13 Octombrie 2018, 11:33

Se putea ca “inteligentul natiunii” sa nu-si dea cu parerea despre Dinamo ? El le stie pe toate, ce se petrece la Cfr, la Craiova sau la Viitorul, dar nu-l sperie faptul ca echipa lui nu joaca nimic si de trei ani nu castiga campionatul !!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Octombrie 2018, 11:19
Postat de arsenie.bk pe 13 Octombrie 2018, 11:15

Pe tine, care ai comentat primul si in general comentezi la toate articolele cu/despre el.

sa fim de acord atunci ca tu ai minte in cap cam cat comentez eu pe articolele cu elucubratiile becaliote.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează