FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Reghecampf așteaptă ca Gigi să se țină de promisiune: "Atunci vom avea echipă să ne batem pentru grupele Ligii" » Cum își "chinuie" Contra jucătorii

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 21:50

Laurențiu Reghecampf a declarat că așteaptă ca Gigi Becali să realizeze cele 10 transferuri despre care a vorbit în aceste zile, pentru ca FCSB să aibă un lot cu care să atace calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Tehnicianul stelist a explicat și de ce nu a mai mizat pe serviciile lui Gabi Tamaș la ultimele meciuri și a dezvăluit care sunt echipele cu care consideră că se luptă la titlu.

"Când voi avea nevoie de Gabi Tamaș, știu că pot apela la el. Nu este ușor să joci ultimul, să pleci cu rezultatele celorlalte echipe. Mie mi-a plăcut mereu să fie presiune, pentru că asta înseamnă Steaua. Eu m-aș bucura dacă am reuși să aducem 10 jucători. Atunci vom avea echipă cu care să ne putem bate pentru grupele Ligii.

Mă uit și la ce se întâmplă în Liga 1. Contra nu lasă jucătorii să doarmă, îi ține tot timpul sub presiune. Pentru mine, Viitorul și Dinamo rămân echipele cu care ne batem la titlu", a spus Reghecampf la TV Sport ro.

"O să aduc 10 jucători în vară. De la toate echipele. Dar nu zic pe cine aduc, că iar o se spună că vreau să cumpăr doar înainte de meciurile directe. Eu nu fac asta. Am caracter și nu sunt «chiftelar»" Gigi Becali

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
englezu
englezu  •  19 Aprilie 2017, 07:28

Nu, nu ești " chiftelar ", dar ești un " *** *** " ! Sărmana Românie, aici ai ajuns cu asemenea " *** " devenite " vedete " ! De vina sunt și cei din mass-media, care promovează asemenea nulități ! Rușine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tb73
tb73  •  19 Aprilie 2017, 06:31

Muahahahahaaa... Buna asta cu "chiftelar"... :))) Tamas nu mai joaca.... si rezultatele se vad FC STEAUA B a trecut pe primul loc!!!

iobag
iobag  •  18 Aprilie 2017, 23:54

decat 10 si prosti mai bine 4 si buni. te si miri cum steaua a obtinut calificarile alea in grupele europene cu un scouting asa prost

Vezi toate comentariile (4)
Comentează