FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB » Un titular de la CSU Craiova a ajuns la perfuzii

Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB » Un titular a ajuns pe perfuzii // foto: Facebook @Universitatea Craiova
Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB » Un titular a ajuns pe perfuzii // foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 19:10 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 20:01

După pauza provocată de jocurile echipei naționale, Universitatea Craiova se va deplasa în etapa #3 din play-off pe Arena Națională pentru partida cu FCSB, programată duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00.

Deși legaseră șapte victorii la rând în Liga 1, oltenii au cedat runda precedentă în deplasarea de la Voluntari, scor 1-3, iar următoarele două dueluri le vor susține în compania echipelor mai bine clasate, FCSB, respectiv CFR.

Înaintea acestor două partide, tehnicianul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) se confruntă cu mari probleme de efectiv, după ce în ultima săptămână nu s-a putut baza la antrenamente pe mai mulți fotbaliști din lot. 

E duelul patronilor, nu al antrenorilor! » Datele care confirmă acuzațiile din spațiul public
PLAY-OFF
E duelul patronilor, nu al antrenorilor! » Datele care confirmă acuzațiile din spațiul public

Laurențiu Reghecampf are probleme de lot înainte de meciul cu FCSB

Tehnicianul lui CSU Craiova nu a putut susține antrenamentele conform planului în ultima săptămână, după ce mai mulți jucători au fost la acțiunile echipei naționale, în timp ce fotbaliștii rămași în Bănie s-au confruntat cu probleme medicale, acuzând stări de gripă.

Nicușor Bancu și Andrei Ivan au fost convocați la prima reprezentativă de Edi Iordănescu, Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu și Jovan Markovic au mers la naționala de tineret, Ionuț Mitran a spus „prezent” la selecționata U20, în timp ce Atanas Trică şi David Sala s-au alăturat României U18. 

Pe lângă aceștia, din cauza focarului de gripă de la lot, Reghecampf nu s-a putut baza în ultimele zile nici pe mai mulți fotbaliști rămași acasă, dintre aceștia cel mai afectat fiind Dan Nistor, care a ajuns la perfuzii, conform ProSport. 

Craiova și-a anulat inclusiv o partidă amicală pe care o avea programată week-end-ul trecut în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Cei nouă jucători care au fost plecați la loturile naționale au revenit în cursul zilei de miercuri în Bănie, iar joi vor reintra în planurile lui Reghecampf, înainte de duelul de la finalul săptămânii, cu FCSB. 

VIDEO Ponturile Zilei. Trei ponturi pentru derby-ul etapei din Liga 1, FCSB - CSU Craiova

Citește și alte știri

Trei pe două locuri: bătaie între FCSB, Rapid și Craiova pentru Comitetul Executiv
ALEGERI FRF
Trei pe două locuri: bătaie între FCSB, Rapid și Craiova pentru Comitetul Executiv
Paradoxul Koljic! Ultimul în ierarhia InStat la Craiova » Cât a ajuns să valoreze pe transfermarkt
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Paradoxul Koljic! Ultimul în ierarhia InStat la Craiova » Cât a ajuns să valoreze pe transfermarkt

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (4)
robotucigas
robotucigas  •  31 Martie 2022, 12:50
Postat de Soos Vilmos pe 30 Martie 2022, 20:20

Este o intimplare ca toate echipele au "probleme de lot" inaintea intilnirii cu fcsb ??

Fripa nu te ia când vrei tu. Da! Este problema în ziua de azi cu viruși și toate nebuniile. Tu nu încă nu înțelegi ce face un virus pentru ca ești unul care nu crede. Dar uni pot fi destul de afectați, știu ca înainte de 90 aveam și eu gripe micuț. Nu ma trezeam o săptămână, atâta de grav era. Și vi tu și spui, dar toate au probleme cu fcsb. Waw marea fcsb, câștigătoarea de nimicuri. Mai tăceți dracu cu aceste acuzați nefondate și tâmpite. Mai pot fi accidentări și multe altele, nu toate echipele din România au vândut jucători pe milioane sa se poată întreține. Unele nu au nici măcar medic, iar tu spui ca este normal? Da este! Mai ales dacă sunt proști și nu se protejează. De gripă ciudatul mor zeci de mii de oameni anual. Dar ce știe unul care nu iasă din casă? În 2018 doar în Germania au murit peste 50 de mii de oameni de la o gripă, știai asta ciudatule? Data aviatoare gândește, ca doar nu ești plantă. Și adu-ți aminte căci gripa este un virus care poate fi mai rău ca la covid. Nu te joci cu sănătatea copiilor de joacă fotbal., doar pentru ca tu gândești asa. Și este o problema ca aceasta gripa se poate extinde și la adversari

corectu
corectu  •  31 Martie 2022, 09:25

Care sunt problemele? Gargară.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  31 Martie 2022, 07:50

Aceiași vrăjeală ca înainte de meciul cu Rapid.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează