FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe își pregătește revenirea la FCSB! După Neubert, îi trimite lui Gigi Becali și „locotenentul”

Toni Petrea, omul care va pregăti FCSB +16   FOTO
Toni Petrea, omul care va pregăti FCSB

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 14:20 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 18:37

Laurențiu Reghecampf pare tot mai aproape de revenirea la FCSB. După Thomas Neubert (preparator fizic), tehnicianul îl trimite la FCSB și pe Toni Petrea, „secundul” său, mutare anunțată de Gigi Becali.

Antrenor secund la Al Wasl, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, Petrea (45 de ani), fost secund în mandatul lui Reghe, ar putea veni chiar din acest sezon la FCSB să preia echipa, Bogdan Vintilă fiind aproape de plecare. (Detalii AICI) Petrea ar fi antrenorul principal în acte, însă nu e clar dacă el ar conduce echipa sau ar fi „secundul” lui Mihai Pintilii până la finalul sezonului. (Detalii AICI)

„Să vedem ce va face MM cu Neubert (n.r. Thomas Neubert, preparator fizic) pentru că el se ocupă să discute venirea lui. Și o să luăm curând o decizie. Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el. Poate vine Toni! Toni Petrea, unul dintre secunzii lui Reghe! Principal, secund, nu știu încă! Dar el cred că vine! 

Poate vine și din sezonul ăsta, că mai e de jucat. Dar trebuie să-și rezolve lucrurile acolo (n.r. la Al Wasl, echipa antrenată de Reghecampf). Să-și rezolve situația! Vintilă decide dacă vrea să rămână cu noi, la club. Eu nu-l dau afară de la FCSB! Pintilii principal? De unde știți asta? Cine a spus?”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

  • Actualul secund al lui Reghecampf a jucat în trecut la Rapid, unde a fost antrenat de Răzvan Lucescu. 
  • Petrea a colaborat cu actualul tehnician al lui Al-Wasl la Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex. Petrea este un apropiat al lui Reghecampf. În trecut, chiar în perioada în care Reghe era principal la FCSB, Toni Petrea conducea deseori antrenamente.
  • În 2014, Reghe spunea că l-a trimis pe Petrea la un curs UEFA pentru a lua Licența PRO

Reghecampf la „Prietenii lui Ovidiu”: „O să mă întorc la FCSB!”

Aducerea lui Toni Petrea și a lui Thomas Neubert sunt semne că Laurențiu Reghecampf (44 de ani) e gata să revină la FCSB. Recent, Gigi Becali a dezvăluit o discuție cu Reghe: „A venit la mine acasă și mi-a zis «Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi»”.

Mai mult, chiar și tehnicianul i-a dezvăluit lui Ovidiu Ioanițoaia, directorul GSP: „O să mă întorc la FCSB! Am vorbit cu Becali”. Emisiunea va fi difuzată în această seară, de la ora 20:00, pe video.gsp.ro.

Reghecampf mai are un an de contract cu Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite. A mai antrenat FCSB în două rânduri: între 2012 și 2014, când a cucerit două titluri și o Cupă și a dus echipa în primăvara Europa League, și din decembrie 2015 până în mai 2017. În Emirate, sezonul actual a fost anulat, iar următoarea stagiune va începe abia în septembrie.

FOTO. Imagini tari de la Astra - FCSB 

+12 FOTO

VIDEO. Match preview Dinamo - FCSB: totul despre derby-ul din Cupă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ultima zi la FCSB?! Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Vintilă

Încă un fotbalist și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu mai am nicio treabă cu această echipă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
skins_berceni
skins_berceni  •  07 Iulie 2020, 20:34
Postat de gazzaev.king pe 07 Iulie 2020, 17:30

Tu nu esti cumva tontul ala de care radeau toti ca nu si-a luat bacul? Te-au gasit baietii pe retelele sociale si te-au facut de ocara. Tocmai tu sa vorbesti de rusine, bietule fecesebist? Prostia e litera de lege pt tine, vai de capu' tau de amarat...

Vorbesti mult si de fapt nu spui nimic...tipic anti stelistilor de closet.

skins_berceni
skins_berceni  •  07 Iulie 2020, 20:33
Postat de fuller pe 07 Iulie 2020, 19:06

Lasa ca le aduce Toni Petre jucatorilor covorase de rugaciune de la Mecca si o sa inceapa sa si castige. Nici un antrenor care se respecta nu ar veni la FCSB, sa devina o marioneta pentru bani. Vintila si-a ars deja licenta de antrenor si nu ii mai dau sanse sa fie vreodata un profesionist adevarat.

Zise phrostea...

fuller
fuller  •  07 Iulie 2020, 19:06

Lasa ca le aduce Toni Petre jucatorilor covorase de rugaciune de la Mecca si o sa inceapa sa si castige. Nici un antrenor care se respecta nu ar veni la FCSB, sa devina o marioneta pentru bani. Vintila si-a ars deja licenta de antrenor si nu ii mai dau sanse sa fie vreodata un profesionist adevarat.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează