FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul semn că Dinamo se vinde! Anunțul făcut de conducere către jucători

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 11:36

Dinamo se află în plină negociere pentru vânzare, Ionuț Negoiță fiind în discuții avansate cu spaniolul Juan Jose Melero Marin, cel care dorește să devină patronul echipei roș-albe.

Ionuț Negoiță i-a cerut lui Melero o garanție de 500.0000 de euro în conturi, ca un prim pas spre preluarea pachetului de acțiuni și  pentru a vedea că poate investi imediat în club suma de 3 milioane de euro, pentru a achita datoriile. Din informațiile GSP.RO, Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, le-a transmis jucătorilor că cel târziu vineri vor primi toate restanțele salariale.

Astfel, având în vedere că Ionuț Negoiță a decis să nu mai bage bani la Dinamo, cel mai probabil, salariile vor fi plătite din suma pe care Melero trebuia s-o achite drept garanție, ceea ce ar însemna că vânzarea lui Dinamo către iberic este aproape de finalizare, iar Negoiță are încredere în el.

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008, iar înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania.

VIDEO. Florin Prunea, decizie radicală: „Nu aveam ce să caut la Dinamo”

FOTO. Imagini de la reunirea lui Dinamo

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florentin Petre și Giani Kiriță, caterincă pe situația de la Dinamo: „Să nu fie ca-n serialul ăla!”

EXCLUSIV VIDEO Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă dezvălui un secret. Ne-au spus că sunt primii care vor face asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  04 Iunie 2020, 12:45

In acelasi articol, autorul a reușit sa dea la distanță de câteva rânduri, 2 păreri contradictorii. Prima “ ceea ce ar însemna că vânzarea lui Dinamo către iberic este aproape de finalizare, iar Negoiță are încredere în el“, apoi vine cu completarea ca “ iar Ionuț Negoiță nu are încredere în el, pentru că Melero ar fi un intermediar pentru alți oameni de afaceri”. Nici nu are rost sa comentezi știri de acest nivel.

creeperno
creeperno  •  04 Iunie 2020, 22:43

Sa nu minta balanel

622674784501836
Florin Dobrin  •  04 Iunie 2020, 20:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează