FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Risc maxim pentru FCSB înainea derby-ului cu Dinamo: 6 jucători importanți, în pericol

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2018 17:01

FCSB îi are suspendaţi pe Gnohere şi Alibec cu CFR, iar în perspectiva duelului cu Dinamo are în pericol nu mai puţin de 6 jucători, în frunte cu Budescu, Tănase şi Teixeira.

Pentru FCSB urmează o perioadă cu meciuri horror. CFR, Lazio, Dinamo, Lazio. Patru meciuri mari în decurs de numai 15 zile! Obiectivul principal e campionatul, iar meciul cu trupa lui Dan Petrescu e unul în care FCSB e la limită de a suporta daune majore în perspectiva marelui derby cu Dinamo, de pe 18 februarie!

În echipa lui Dică sunt nu mai puţin de 6 jucători la distanţă de un singur cartonaş galben de a fi suspendaţi împotriva lui Nemec şi compania. Lista cuprinde nume-cheie din primul "11" al steliştilor: Budescu, Tănase, Teixeira, Romario Benzar, Morais, Filip!

Budescu şi Florin Tănase au reuşit să producă în meciurile de Liga 1 25 de goluri. Budi are 6 goluri şi 6 pase decisive, Florin stă un pic mai bine: 9 goluri, 4 assisturi.

Şi în partida cu CFR, FCSB va avea de suportat suspendări ale unor fotbalişti foarte importanţi. Gnohere îşi va ispăşi a doua rundă din cele 3 încasate după ce l-a lovit pe Ţucudean în ultimul meci din 2017, deci el va sta pe margine şi cu Dinamo, iar Alibec a luat "galben" la Mediaş şi va privi din tribune meciul de sâmbătă, cu clujenii, de pe Arena Naţională.

În play-off se şterg

FCSB are mulţi jucători la limita suspendării, însă regula introdusă acum 2 ani o va avantaja în perspectiva play-off-ului.

La startul părţii a doua a campionatului toate cartonaşele galbene se vor şterge şi se va pleca de la zero. Dacă însă un fotbalist va primi un avertisment în ultima rundă şi va fi al 4-lea sau al 7-lea, atunci el va fi suspendat în prima etapă a play-off-ului, abia apoi i se vor anula cartonaşele.

La Dinamo e doar Nedelcearu

Trupa lui Miriuţă nu e în aceeaşi situaţie ca şi FCSB. Dinamo are numai 2 jucători la limita suspendării pentru derby-ul cu roş-albaştrii, Penedo şi Nedelcearu, însă portarul panamez a început ca rezervă în 2018.

În schimb, Nedelcearu a ajuns deja la 8 avertismente încasate şi a fost de două ori suspendat pe parcursul acestui sezon.

63 de cartonașe galbene
a încasat FCSB în primele 23 de etape, o medie de 2,7 avertismente pe meci

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
lapusneanul
lapusneanul  •  06 Februarie 2018, 18:52
Postat de ares123 pe 06 Februarie 2018, 18:41

Cand topai cu veselie peste tot unde vezi un articol despre Steaua nu le mai bagi bani in cont ? Ipocrizia asta...

arestatul 123 , esti prea prost sa intelegi esenta comentariului respectiv....articolele sunt cu fcsb, nu cu steaua :)

waves
waves  •  06 Februarie 2018, 17:46

Domnul craitoiu ne ia cu "Budi" cu de astea,pentru jucătorii fcsb.De cand esti domnule in tandretreturi si apelative in diminutive cu fotbaliștii de la fcsb? Si de ce stergi com ul ce nu ai scris tu "Budi"?

ares123
ares123  •  06 Februarie 2018, 18:41
Postat de lapusneanul pe 06 Februarie 2018, 18:28

problema e ca suntem naivi, astia baneaza la greu si noi nu ne lasam, le bagam bani in buzunar :)...daca stau bine si ma gandesc, cred ca si chestia cu introducerea cartonaselor e cu schepsis...unii, orgoliosi, dupa ce sunt eliminati, isi fac alte conturi :) asa ca , chiar daca acest ziar a ajuns de rasul curcilor, noi nu ne lasam si le bagam bani in cont..:)

Cand topai cu veselie peste tot unde vezi un articol despre Steaua nu le mai bagi bani in cont ? Ipocrizia asta...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează