FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Risto Radunovic a venit la FCSB cu obiective mari: „Asta este ambiția mea”

Risto Radunovic, FCSB
Risto Radunovic, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 17:02 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 17:45

Risto Radunovic (28 de ani), cel mai recent jucător transferat de FCSB, a oferit un prim interviu în calitate de fotbalist al liderului Ligii 1. 

FCSB se pregătește intens pentru reluarea Ligii 1. Seriozitatea cu care roș-albaștrii se pregătesc a fost remarcată de noua față din lot, muntenegreanul Risto Radunovic, transferat de la Astra.

Acesta speră să-și înceapă aventura la FCSB cu dreptul, cu o victorie chiar împotriva fostei sale echipe, în meciul care va avea loc vineri, 15 ianuarie.

Risto Radunovic: „Am ajuns la un club mare!”

„În primul rând, sunt mulțumit că am ajuns la un așa club mare. Au trecut 7 zile rapid, am muncit bine și mult, așa că timpul a trecut repede. Se lucrează bine, avem toate condițiile de antrenament și de refacere aici, e foarte bine. Pot să zic că se lucrează foarte tare, cu intensitate mai mare decât am lucrat până acum. 

Pe unii dintre colegi îi știam dinainte, pe alții de pe teren, avem o relație foarte bună, m-au primit extraordinar. Jucăm cu Astra, e important să începem bine, să câștigăm primul meci, să începem cu o victorie. Asta e cel mai important”, a declarat Radunovic.

Întrebat dacă FCSB are ca obiectiv cucerirea titlului, apărătorul de bandă a spus: „Da, sigur că da, asta e cel mai important, dacă jucăm la un așa club mare trebuie să câștigăm trofee, asta este ambiția mea”.

FCSB începe returul Ligii 1 pe primul loc, cu 34 de puncte adunate în 15 etape, 2 peste CS Universitatea Craiova și 3 peste CFR Cluj.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Becali a anunțat condițiile în care Budescu ajunge la FCSB » Ce „scamatorie” se pregătește în culise

FCSB își ia adio de la Arena Națională! UEFA le dă interzis roș-albaștrilor pe cel mai mare stadion al țării

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează