FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivaldinho îl atacă fără menajamente pe Miriuță: "Habar n-are de fotbal!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 15:11

Abia ajuns la Levski Sofia după ce Dinamo nu a mai contat pe el, atacantul Rivaldinho îl acuză pe antrenorul "câinilor", Vasile Miriuță.

Brazilianul de 22 de ani a spus că tehnicianul lui Dinamo nu i-a dat prea multe șanse și l-a acuzat că a vrut de la început să îl îndepărteze de la echipă.

"Nu a fost dificil să plec. Eu nu îmi doream să mai stau cu ei. Am rămas în Bucureşti ca să mă recuperez la o clinică particulară pentru că Dinamo nu are structura necesară pentru a face asta. Mi-am imaginat că o să se ajungă aici când am refuzat să mă transfer în Turcia. Recunosc că nici eu nu îmi mai doream să mai lucrez cu ei.

În plus, antrenorului nu îi plăceau jucătorii străini și de aceea nu am fost folosit  mai des. Nu îi plăcea de mine pentru că eu nu vorbesc română, germană sau franceză, așa cum o fac ceilalţi atacanţi de la Dinamo. Însă am ajuns să joc destule meciuri într-un final, chiar dacă am fost accidentat. Am făcut toate acestea pentru a-mi ajuta echipa.

Eu mereu am avut parte de puţină încredere la Dinamo, în special cu Miriuţă. Eu dădeam gol şi în următorul meci eram ţinut pe banca de rezerve. Asta demonstrează că el nu înţelege nimic din fotbal! Poţi să îmi spui un atacant de la Dinamo care are mai multe goluri decât mine în acest sezon? Nu există niciunul", a spus Rivaldinho pentru Fanatik.

Rivaldinho a venit la Dinamo în februarie 2017. În acest sezon a dat 4 goluri în 23 de meciuri jucate în toate competițiile. În total, are 6 goluri în 37 de meciuri pentru Dinamo.

500.000 €este cota lui Rivaldinho, potrivit transfermarkt.de 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Ianuarie 2018, 17:05
Postat de mariuss72 pe 30 Ianuarie 2018, 16:18

Prostia fecesebeana loveste din nou :)))) Ia zi-ne mai oierule despre megatransferurile reusite de vestita mimi, petarde aduse pe bani grei ca sa pocneasca in batatura ciobanului...vrei sa-ti reamintesc?

Aha, deci daca la Fcsb ciobanul si mita fac tampenii, atunci la Dinamo tampenia similara devine virtute, sau cum? Voi diamovistii aveti un mod de gandire aparte, zau asa...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Ianuarie 2018, 00:11

Titlul nu are nimic de a face cu ce spune omul ! Ati scos din context, dar măcar nu ati respectat ce a zis ! Niste mojici *** ! Slăviți *** , asta știți slyghilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Ianuarie 2018, 22:00

Mă îndoiesc că Rivaldinho a declarat așa ceva. Oricum, antrenorii noștri, pe cât sunt de slabi, pe atât sunt de orgolioși, țâfnoși și răzbunători. Ei nu știu să lucreze cu oamenii pe care-i au la dispoziție. Nu știu să scoată din fiecare ceea ce-i mai bun, să-i găsească cea mai bună poziție în teren, locul în care să dea cel mai bun randament. Nu. Ei stau numai și visează la transferuri, la plombe potrivite, facând mai mult pe impresarii și scouterii, omițând că avem un fotbal atât de sărac și de neatractiv încât nu-și permite decât niște antrenori asemeni lor, adică niște neica nimeni. Antrenorii noștri nu știu meserie, ăsta-i adevărul. E o țară care mustește de impostori.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează