FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Rivalele Viitorului plănuiesc sancționarea celor de la CSU Craiova » Ce spune Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 12:30

Rivalele la titlu ale celor de la Viitorul adună probe înainte de meciul echipei lui Hagi pentru a-i acuza pe cei de la CSU Craiova de nerespectarea competiției.

Echipele vor să profite de un articol din regulament potrivit căruia o echipă poate fi sancționată dacă se dovedește că nu a respectat competiția.

Înainte de meciul de diseară, Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a anunțat că oltenii vor folosi mai multe rezerve în meciul cu Viitorul. Astfel, cluburile le-au transmis celor de la CSU Craiova că riscă penalități dacă vor evolua cu juniorii.

Dănciulescu: "aM ÎNCREDERE ÎN CRAIOVA"

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, crede în corectitudinea celor de la CSU Craiova și nu ia în calcul suspiciunile de blat.

"Am încredere în profesionalismul lui Gigi Mulțescu și în cel al jucătorilor și al oficialilor de la Craiova. Echipa are o istorie nepătată. Craiova a dat mereu dovadă de ardoare, la fel cum a jucat și în meciurile cu noi. Nu cred că cineva și-ar permite să își bată joc de miile de fani ai echipei.

Cred că va fi un meci lipsit de orice suspiciune, care se va decide pe teren. Nu vrem să existe niciun semn de întrebare în dreptul nimănui. Gică Craioveanu este unul dintre garanții corectitudinii de la CSU Craiova. Ar fi urât să fie acuzații de non-combat", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (93)
984054261606764
Dan Iordachescu  •  07 Mai 2017, 14:28

Ma rog bunului Dumnezeu sa castige Viitorul campionatul si sa vad fcsbistii so donamovistii murind de oftica.Mai rar sa vezi prostia invidia consumand atatea suflete nevinovate de postaci de doi bani...

xavi-
xavi-  •  07 Mai 2017, 17:05

Trecand peste prostiile de aici,cine-i poate impune lui Multescu ce jucatori sa bage?CSU are un lot,iar acuzatiile de non combat la care face referire acest dinamovist,pardon,ziarist, nu isi au rostul,CSU joaca cu cine vrea si isi alege cum vrea jucatorii care sa joace,exista cumva vreo regula care sa-i impuna sa joace cu anumiti jucatori?Daca tin bine minte,sper sa nu ma insel,gsp nu a fost atat de deranjata si nu a facut acuzatii de non combat la Timisoara in campionatul trecut,atunci cand Poli Recas conducea cu 2-0 pe CSMS Iasi iar Popa scoate cei mai buni jucatori si baga juniori de 16 ani ...rezultatul....2-3 cu Recas aproape pasand la ieseni,rezultat care a dus CSMS Iasi in cupele europene in dauna CSU,de ce nu au invocat corectitudinea si respectul fata de adversari?GSP scria atunci ca Popa nu avea vreo datorie la nimeni sa joace cu titularii...nici macar bunul simt,nu?Si CSU ce datorie are sa respecte o competitie care a scos-o anul trecut din cupele europene prin jocuri de culise?

steaua.rusinea.europei
steaua.rusinea.europei  •  07 Mai 2017, 15:11

NN si-a trimis postacii cu mai multe conturi sa comenteze,fara a avea vreo legatura cu subiectul!!! Danciulescu a zis ca el crede ca oltenii isi respecta blazonul! 1. CFR a jucat corect aseara! 2. niciun blat nu se compara cu titlurile furate de fcsb cu jucatorii impresariati de Pronda-ca sau cu echipele pe la care erau prietenii lui jj!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează