FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - RAPID 2-3

EXCLUSIV Arbitrul Robert Avram, acuzat că a jignit un jucător în Clinceni - Rapid: „Nu pot să tac!”

Arbitrul Robert Avram în Academica Clinceni - Rapid 2-2 // foto: Imago Images +16   FOTO
Arbitrul Robert Avram în Academica Clinceni - Rapid 2-2 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 09:39 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 10:15

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, susține că unul dintre jucătorii săi, Thibault Moulin (31), s-a plâns că a fost jignit de „centralul” Robert Avram (33) în timpul meciului cu Rapid, câștigat de alb-vișinii cu 3-2.

Meciul dintre Academica Clinceni și Rapid, care a închis turul sezonului regulat al Ligii 1, a fost unul împânzit de faze controversate. La final, ilfovenii au acuzat dur arbitrajul lui Robert Avram, „central” din Pitești, iar în această dimineață Ionuț Chirilă, antrenorul echipei, a intervenit la GSP Live.

În cadrul emisiunii, acesta a susținut că unul dintre jucătorii săi, mijlocașul Thibault Moulin, ar fi fost jignit de oficial.

Ionuț Chirilă, după Academica Clinceni - Rapid: „Moulin mi-a spus că arbitrul l-a jignit”

„Arbitrajul a fost de măcelar. Eu le-am interzis jucătorilor mei să protesteze, să discute cu arbitrul. Moulin, un băiat educat, francez, care a jucat la un nivel foarte înalt, mi-a spus: «Dacă arbitrul mă jignește, nu pot să tac». Așa mi-a spus Moulin, că arbitrul l-a jingit și din cauza asta a răspuns! I-am spus: «Indiferent ce se întâmplă, nu ai voie să răspunzi, trebuie să fii inteligent». 

Fault scandalos în Academica Clinceni - Rapid! Trebuia „roșu”?
CLINCENI - RAPID
Fault scandalos în Academica Clinceni - Rapid! Trebuia „roșu”?

S-a întâmplat ceva cu siguranță acolo, din moment ce un jucător cu educația și caracterul lui a răbufnit în felul ăsta. A spus că i-a răspuns arbitrului pentru că nu suportă ca el sau familia lui să fie jigniți”, a comentat Chirilă.

Thibault Moulin este un mijlocaș central din Franța care a fost adus de Academica Clinceni la începutul anului 2021. Moulin are în CV echipe precum Caen, Legia Varșovia, Paok și Ankaragucu. La Academica Clinceni, francezul a adunat 29 de meciuri, în care a înscris un gol și a creat alte două.

În meciul cu Rapid, Moulin a fost integralist și a primit un cartonaș galben în minutul 43. El a fost notat cu 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația împotriva giuleștenilor, aceeași notă care i-a fost acordată și „centralului” Robert Avram.

VIDEO » Mihai Iosif, declarații la finalul partidei cu Academica Clinceni

Mai multe știri despre Academica Clinceni - Rapid: 

Cum își explică portarul Rapidului gafa uriașă de la golul secund al Academicii Clinceni: „Îmi asum aceste ieșiri din poartă”

Rapid l-a iritat pe Daniel Pancu: „Rar am văzut așa ceva”

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  09 Noiembrie 2021, 13:01
Postat de tororosso pe 09 Noiembrie 2021, 10:29

***

Îți place să te auzi vorbind... Nu spune lucruri pe care nici tu nu le crezi!!! Nimeni nu a virusat nici un arbitru. Doar FCSBul. De la înființare și până acum în zilele noastre.

geogeo
geogeo  •  09 Noiembrie 2021, 10:33

Arbitrajul a fost clar in favoarea Rapidului, desi n-ar fi fost nevoie, s-a vazut ca e echipa mai buna si va castiga, numai ca arbitri(ca de obicei in Romania) vor sa fie ei personajele principale.

tororosso
tororosso  •  09 Noiembrie 2021, 10:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează