FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a săturat de critici?! Mesajul lui Mihai Bălașa după ce a fost atacat de Gigi Becali: "Toate aceste lucruri nu sunt uitate de colegi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 11:13

Criticat de patronul Gigi Becali și amenințat cu scoaterea din primul "11" după ce fundașul brazilian Jubal va semna cu FCSB, Mihai Bălașa a reacționat.

Fundașul de 23 de ani a postat pe Instagram un citat dintr-o declarație a mijlocașului italian Daniele De Rossi, de la AS Roma, care poate fi interpretat ca o replică la criticile primite de la Gigi Becali.

"Ce poți vedea? Sunt cele 90 de minute, plus ceea ce facem public, în interviuri și pe rețelele sociale și în interviuri. Ceea ce faci vestiar, ce faci când un coechipier are nevoie de tine, ce faci când antrenorul te pune în dificultate sunt lucrurile știute doar de cei care le trăiesc. Toate aceste lucruri nu sunt uitate de colegi", este mesajul postat de Mihai Bălașa.

"Fundașul care vine intră titular direct, în locul lui Bălașa. Intră direct în teren, chiar din meciul cu Gaz Metan de dumincă. Abia așteaptă să joace!

Cum ajunge mingea la Bălașa, tremur. Îl iau la Steaua, îi dublez la salariul, iar el scade în loc să crească. Însemnă că e o problemă. E ceva în neregulă! Ori bea, ori fumează, ori femei multe, ori pierde nopți.

Ce perioadă proastă? Îi dublez salariul, îl pun căpitan și ne nenorocește? Nu mai vreau să vorbesc, mă enervează. Vorbesc acum pentru că jucătorii sunt acum la aeroport, pleacă în Croația"

Gigi Becali, marți 7 august, la TV Digi Sport

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
spinoza
spinoza  •  08 August 2018, 12:59

Adevarul este ca Balasa nu mai joaca nimic. Nesigur, cu mintea mereu plecata intr-alta parte, nu-ti da nicio siguranta in apararare gresind grav de cand a inceput campionatul.

luciann
luciann  •  08 August 2018, 14:09
Postat de spinoza pe 08 August 2018, 12:59

Adevarul este ca Balasa nu mai joaca nimic. Nesigur, cu mintea mereu plecata intr-alta parte, nu-ti da nicio siguranta in apararare gresind grav de cand a inceput campionatul.

...inclusiv la ultimul gol cu Dinamo...

spion_kop
spion_kop  •  08 August 2018, 13:20

a transferat redactorul sef jesepe toti fundasii brazilieni, direct titulari si direct din fituica cu miros de peste

Vezi toate comentariile (3)
Comentează