FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Săgeți” după ședință la Dinamo » Andrei Nicolescu și Red&White, luați la țintă: „Halucinant! Ori jocul la ofsaid, ori cineva îi ține «calzi»”

Unul dintre acționarii minoritari, gruparea Dinamo Socios (0,03 la sută), nu i-a menajat pe acționarii majoritari, Red&White, oferind fanilor detalii din timpul ședinței de azi.
Unul dintre acționarii minoritari, gruparea Dinamo Socios (0,03 la sută), nu i-a menajat pe acționarii majoritari, Red&White, oferind fanilor detalii din timpul ședinței de azi.

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 19:07 / Actualizat marti, 22 august 2023 19:11

Unul dintre acționarii minoritari, gruparea Dinamo Socios (0,03 la sută), nu i-a menajat pe acționarii majoritari, Red&White, oferind fanilor detalii din timpul ședinței de azi. 

Unul dintre acționarii minoritari ai clubului din Ștefan cel Mare, „Dinamo Socios” (0,03 % din acțiuni) - care a vândut câte 28 de acțiuni lui Andrei Cionca și Sorin Preda - a avut o reacție acidă după ședința șefilor grupării de astăzi.

S-au lansat acuze directe către Andrei Nicolescu, noul administrator special, și ironii la adresa acționarului majoritar Red&White, totodată, nu a fost menajat nici șeful galeriei, liderul PCH, Elias Bucurică, prezent la ședință din partea APCH (acționar al grupării cu 12.06%). 

În ceea ce-l privește pe Eugen Voicu, unul dintre oamenii importanți din cadrul RW, el este în concediu în această perioadă, nu a participat la ședință.

Andrei Nicolescu, din nou contrat: „Nu a considerat oportun să coboare trei etaje, nici măcar cu liftul"

„După cum se știe, astăzi a avut loc o AGA informală solicitată de domnul Andrei Cionca administratorului judiciar, RTZ. 

Ședința a durat ceva mai bine de două ore și au fost prezenți administratorul judiciar, domnul Zăvăleanu, domnii Cionca și Preda, domnul Gătăianțu care a reprezentat Red&White, domnul Bucurică din partea AsPCH, domnul Bacria din partea domnului Badea, și domnul Lulu Stoica din partea asociației Dinamo Socios.

Domnul Șerdean nu a fost reprezentat, și, de asemenea trebuie menționat faptul că domnul Nicolescu nu a considerat oportun să coboare trei etaje, nici măcar cu liftul, pentru a participa la o ședință în care se discuta situația clubului la care este angajat într-o funcție cheie!", și-au început comunicatul de pe Facebook reprezentanții "Dinamo Socios".

Întrebare retorică: „De ce sunt datorii pe două trimestre?!”

Reprezentanții acestui acționar minoritar au oferit detalii din timpul ședinței. Practic, sunt clare animozitățile dintre părțile ce compun în prezent acționariatul lui Dinamo.

„Neapărat mai trebuie menționat și faptul că domnul care a reprezentat Red&White a exprimat un punct de vedere halucinant având în vedere situația financiară a clubului, anume că această ședință a fost fără rost și nestatutară!

Ceea ce a declarat domnul Cionca la ieșirea de la ședință, este cel mai probabil deja cunoscut, și anume faptul că a cerut 10% din acțiunile pe care acționarul majoritar le are în FC Dinamo, desigur, contra aportului domniei sale la tot ce va reprezenta statutul de acționar. 

A fost amânat un răspuns, sau mai bine și mai corect spus, i s-a răspuns că sunt bani pentru plățile datoriilor!...

Cu alte cuvinte, nu este nevoie de ajutor din partea noilor acționari. Bun, ar fi minunat să fie așa, însă nu pot să nu mă întreb de ce sunt datorii pe două trimestre scadente și neachitate, asta cu două săptămâni înainte de termenul pentru judecarea dosarului pentru reorganizare, și, totodată, sub riscul de a se cere de către oricine este creditor, oricând, adică în orice moment, falimentul!", au continuat cei de la ADS.

650de mii de euro ar fi cuantumul datoriilor ce trebuie plătite pe cele două trimestre invocate de ADS, plăți conform planului de reorganizare în vigoare, la data prezentă, până la o nouă hotărâre a Tribunalului București

Elias Bucurică, liderul PCH, luat în colimator: „Atât a înțeles înălțimea sa”

„Concluzia finală este: Red&White are bani da' nu plătește decât, eventual, în clipa în care ghilotina este în cădere, ceea ce mă duce cu gândul la jocul la offside, ori..., ori cineva îi ține calzi cu vreo promisiune că vine lângă ei cu necesarul de lichidități, adică vreau să spun că nu cred să găsească vreo bancă sau altă sursă care să ofere vreun împrumut cuiva care este deja dovedit, ca să nu spun notoriu că nu știe ori poate să-și plătească datoriile la termen...

În fine, a fost o discuție în trei, domnul Gătăianțu în colțul albastru, domnul Cionca în colțul roșu, având la centru pe domnul Zăvăleanu, iar publicul format din reprezentanți ai celorlalți acționari și din mijlocul căruia, la un moment dat, s-a ridicat domnul Bucurică Elias care a îndrugat ceva despre adversitatea pe care ADS a căutat-o aducând în club pe domnii Cionca și Preda...

Atât a înțeles înălțimea sa din tot ce a făcut sau întreprins Dinamo Socios. Atât s-a putut pricepe sau percepe în raport cu aducerea acestor doi oameni: că am dorit "adversitate", nu că dorim creșterea valorii acționariatului și implicit disiparea pericolelor care pasc la ușa clubului nostru!" se încheie comunicatul Dinamo Socios.

Nutresc speranța că universul, în nota echilibrului cu care se guvernează și de care beneficiază și Terra noastră, va lucra și la deciziile ce urmează să se ia!
Comunicat Dinamo Socios

VIDEO. Răzvan Zăvăleanu, prezent la ședința acționarilor de la Dinamo, mirat de prezența reporterilor la fața locului: „Cam multă lume pe aici...”

Citește și alte știri:

VIDEO Planuri mari la Dinamo » Andrei Cionca vrea să cumpere 10% din acțiunile clubului: „Aștept azi un răspuns” + Andrei Nicolescu s-a enervat: „E trist! Cum să ofere 1 leu?”

EXCLUSIV Ovidiu Burcă are o nouă primă opțiune de atacant la Dinamo: „Este ca un pitbull pe teren, dar în afara lui citește mult și scrie poezii”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
Str82HeIL
Str82HeIL  •  23 August 2023, 13:23
Postat de brentford pe 23 August 2023, 00:48

De ce crezi ce spune o fituica pro fecesebe? Nu cred ca stie nimeni ce s-a discutat in spatele usilor inchise la sedinta. Gesepeii au un obicei sa prezinte Dinamo in faliment dimineata,iar spre seara echipa mai face 3 puncte.

Pai și ce treaba are ca face echipa 3 puncte cu falimentul exact? Sau ai spus-o doar ca părea inteligent

paolo12
paolo12  •  23 August 2023, 07:53

V-ati scos cu Bucurica!

boierasul
boierasul  •  23 August 2023, 07:13

Ăștia cu 00,3% să zică mersi că au fost lăsați să intre la ședința))) au stat și ei 2 ore gratis la 25 de grade))) pe canicula asta.....))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează