FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se întoarce legenda? Ce lovitură încearcă Dinamo: „Cred că vom găsi o cale de a colabora!”

La meciul cu Petrolul, Ionuț Lupescu, în dreapta, a fost invitat de club în „Loja Legendelor” / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București
La meciul cu Petrolul, Ionuț Lupescu, în dreapta, a fost invitat de club în „Loja Legendelor” / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 15:06 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 16:52

Eugen Voicu, unul dintre acționarii lui Dinamo, e optimist în privința șanselor de a-l convinge pe Ionuț Lupescu să ocupe un post în cadrul clubului.

Numele lui Ionuț Lupescu se identifică în totalitate cu Dinamo. „Kaiserul” a cucerit șase trofee alături de „câini”, trei campionate și trei cupe, și a petrecut mai bine de opt ani în curtea clubului. 

Eugen Voicu încearcă să-l ademenească în conducere, deși fostul mare internațional e greu de înduplecat. Mai ales că, în luna mai a acestui an, Lupescu le făcea o caracterizare deloc amabilă noilor acționari din „Groapă”. „Pare că sunt activiști din vremea aceea. Fac speculă!”, spunea fostul mijlocaș. 

„Când va redeveni Dinamo un club mare?” » Eugen Voicu a dat răspunsul + a anunțat cât mai stă Burcă antrenor
DINAMO
„Când va redeveni Dinamo un club mare?” » Eugen Voicu a dat răspunsul + a anunțat cât mai stă Burcă antrenor

Eugen Voicu: „Vom găsi o cale de a colabora”

„Am discutat cu domnul Ionuț Lupescu. A fost o întâlnire care mi-a plăcut foarte mult. A rămas că vom continua dialogul și, în măsura în care noi acum ne cristalizăm mai bine direcția pe care mergem, pentru că nu puteam să facem un plan solid, atâta timp cât noi nu știam când se termină insolvența, cum se termină, cu cine lucrăm, știți povestea cu administratorul special care n-a colaborat cu noi două luni de zile… acum ne regrupăm.

Se întoarce legenda? Ce lovitură încearcă Dinamo: „Cred că vom găsi o cale de a colabora!”
La meciul cu Petrolul, Ionuț Lupescu a fost invitat de club în „Loja Legendelor” / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București

Eu cred că domnul Ionuț Lupescu ne poate ajuta destul de mult în reconstrucția clubului. 

Însă trebuie să vedem ce competențe complementare are dânsul versus competențele pe care le avem noi și cele care ne lipsesc. Cred că vom găsi o cale de a colabora. Eu îmi doresc! Are multă experiență”, a afirmat Eugen Voicu, la Playsport

Lupescu e tentat mai degrabă de... politică

Ionuț Lupescu afirma zilele trecute că e gata să lase fotbalul pentru politică! E dezvăluirea pe care fostul mare internațional a făcut-o miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Lupescu spune că e pregătit să-și pună cunoștințele dobândite în străinătate în slujba unui proiect din sfera politică. Asta după, ce în 2018, a candidat, fără succes, la președinția Federației Române de Fotbal.

Nu pot să spun că aș refuza intrarea în politică. De 50 de ani fac fotbal. Am făcut aproape totul aici. Sper să mai am de trăit 20-25 de ani.

Stau să mă gândesc: fac numai fotbal sau mă apuc și de altceva? Cu cât îmbătrânești, te mai uiți și la altceva, vezi că sunt lucruri care nu merg. Am mai stat și pe afară, văd altfel lucrurile”, a spus „Kaiserul”, la emisiunea „DigiSport Special”.

Mai revine Ionuț Lupescu în fotbal?

Până să candideze la președinția FRF, Ionuț Lupescu a lucrat timp de șase ani și jumătate pentru UEFA, pe postul de director tehnic. În 2018, a candidat la alegerile pentru șefia Federației, însă a fost învins într-o manieră covârșitoare de Răzvan Burleanu.

La un an după alegeri, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Lupescu spunea că este exclusă varianta ca el să revină în fotbalul românesc, după dezamăgirea trăită în 2018:

„Niciodată nu mă întorc! Gata! Am oferit o dată ajutorul, dar dacă nu s-a vrut, nu mai vin. Ajunge! De ce să vin? Să mă înjure și să mă trădeze?”, mărturisea Lupescu.

VIDEO Eugen Voicu, tranșant în momentul în care a fost întrebat de ce nu există mai multă transparență pentru suporteri la Dinamo: „De ce trebuie să știe suporterul lucrurile astea?”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

E sigur! Pe ce stadion joacă Dinamo cu Farul + câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCU Craiova

EXCLUSIV Ex-dinamovistul „radiat” de 86.000 de euro cere desființarea noului plan de reorganizare: „Măsura dispusă de administratorul judiciar este prematură și ilegală”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează