FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se mută FCSB pe stadionul Cotroceni? » Propunere făcută în direct la TV: "Ar fi cel mai potrivit"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 11:08

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația stadionului Cotroceni, aflat în proprietanea BNR, și a cerut ca statul să îl lase pe Gigi Becali să se ocupe de arena din Parcul cu Platani.

"BNR ar trebui să îi dea stadionul lui Gigi Becali. El ar fi cel mai protrivit, pentru că bagă bani și face o bijuterie de stadion. Ce face BNR-ul cu el? Stadionul acest e în stare de putrefacție. Este lăsat în paragină. Acesta este scopul lor? Să distrugă tot? Nimeni nu se interesează de starea stadionului. Ar trebui să intervină ministrul", a spus Dragomir la TV Pro X.

Arena din Cotroceni are 14.500 de locuri și a fost construită în 1995. În prezent, aici nu se mai joacă meciuri de fotbal și se află într-o stare extrem de proastă.

Citește și: Un nou stadion din București poate reintra în circuitul Ligii 1: "Asta mi-a spus Gino Iorgulescu, ca să nu mai închirieze Arena Națională"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
10212761527569759
Grigore Alexandru  •  10 Octombrie 2017, 13:01

Evident ca trebuie dat moka... Becali nu a furat decat catava hectare in Pipera (si nu nu e insulta sau altceva, e fapt pentru care a fost condamnat penal). Pentru aceste fapte eroice merita un mic onorariu de cateva zeci de milioane de euro cat costa terenul din zona Palatului Parlamentului...

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  10 Octombrie 2017, 12:39

Poate sa mearga pe orice stadion ca oricum nu are identitate. fc fcsb nu are identitate, si ori ca joaca pe un stadion de fotbal , ori ca joaca printre drugi de coceni , ori ca joaca pe camp in pipera sau berceni e acelasi lucru. In schimb Steaua va juca pe Ghencea dupa ce va promova in liga 2. Evident, nici nu mai e nevoie sa spun ca fcsb nu e steaua !

gicab
gicab  •  10 Octombrie 2017, 21:04

Moca sa fie

Vezi toate comentariile (15)
Comentează