FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Șefii Craiovei se așteaptă ca Farul să nu conteze în Gruia: „1 solist! Voi juca la pariuri cu orice risc, mă și filmez!”

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 12:19 / Actualizat marti, 23 mai 2023 14:19

Deja campioană, Farul va juca în ultima etapă cu CFR Cluj, într-un meci care are miză doar pentru clujeni și pentru craioveni, aflați în luptă pentru locul 3. 

Formația lui Dan Petrescu are nevoie să câștige disputa cu noua campioană pentru a fi sigură de locul 3, pentru care luptă cu CS Universitatea. 

Partida CFR Cluj - Farul se va juca duminică, de la ora 21:00, în același timp cu CS Universitatea Craiova - Sepsi, iar Sorin Cârțu, președintele oltenilor, e sigur că formația din Cluj va câștiga.

Discurs dur în direct: „Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii nu era o «cârpă» la FCSB, avea un pic de demnitate și spunea că nu schimbă nimic la pauză?!”
GSP LIVE
Discurs dur în direct: „Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii nu era o «cârpă» la FCSB, avea un pic de demnitate și spunea că nu schimbă nimic la pauză?!”

Sorin Cârțu, înainte de CFR Cluj - Farul: „Voi paria 1 solist!”

Conducătorul de la CSU Craiova spune că e dispus să sfideze orice interdicție pentru a paria pe victoria clujenilor, fiind sigur că formația lui Gică Hagi nu va conta în acest meci. 

„Victoria cu Rapid a fost una bună, avem în continuare speranțe. Dar speranțele sunt minime. Eu merg 1 solist la CFR Cluj. Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, voi juca la pariuri. Mă duc și mă și filmez. Nu mai fac comentarii pentru că se interpretează. Eu spun ce joc pe bilet. CFR nu-și ratează șansa pe care o mai are pentru cupele europene.

E o stare de spirit diferită. O echipă va fi foarte montată și cealaltă... Întotdeaua e o descătușare, o eliberare de adrenalină. Cum vrei să crezi că la acel meci va veni o echipă foarte montată și va juca la fel cum ar fi făcut-o dacă făcea egal cu FCSB?”, a spus Sorin Cârțu pentru Fanatik.

CFR Cluj, favorită clară la pariuri

La casele de pariuri, CFR Cluj e mare favorită. Formația lui Dan Petrescu are o cotă cuprinsă între 1,75 și 1,92, în timp ce Farul are o cotă între 4,35 și 5,25. Cota clujenilor este în scădere, semn că pariorii mizează pe o victorie a gazdelor.

Miza locului 3 între CFR Cluj și Universitatea Craiova 

Doar meciurile CFR Cluj - Farul și CS Universitatea Craiova - Sepsi se vor juca de la ora 21:00 duminică. Miza este locul 3. CFR Cluj are 42 de puncte, fiind pe 3, în timp ce oltenii sunt pe 4, cu 40 de puncte. Cele două echipe luptă pentru locul 3, ce duce la barajul pentru preliminariile Conference League (cu învingătoarea dintre FCU Craiova și FC Voluntari). 

Și locul 4 poate duce în preliminariile Conference League. Condiția ar fi ca U Cluj să câștige Cupa, în fața lui Sepsi. Clujenii nu au licență de Europa, iar dacă ar câștiga, atunci locul 3 s-ar duce direct în preliminarii, în timp ce locul 4 ar da barajul.

Citește și: 

Fotbalistul din Liga 1 luat la ochi de Viorel Moldovan: „Se vede că nu știe! Nu am mai văzut asemenea carențe”

Debandadă maximă la FCSB! Jucătorii au protestat la pauză, când au văzut ordinele lui Becali: „De ce schimbăm? Mai bine jucăm la fel!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
dandana
dandana  •  26 Mai 2023, 18:02

Eu cred ca Hagi nu uită ce a făcut Craiova când a luat campionatul, și garantez că va juca pe bune. Nasol este ca și ăștia sunt croiți sa câștige, și asta este destul de greu mai ales la CFR acasă

dandana
dandana  •  26 Mai 2023, 18:01
Postat de Forzzastiinta pe 23 Mai 2023, 18:41

Cârțule daca taceai filosof rămâneai, ai reusut in prostia care te caracterizează sa torni gaz peste foc.

Tu vorbești? Cîrțu și nu Cârțu, pe vremuri foloseau î fi i și normal în buletin este trecut cu î. De ce voi nu înțelegeți, și de ce nu știți asta? Un nume se scrie ca în buletin, nu după cum te taie pe tine capul

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  25 Mai 2023, 08:43
Postat de ionescugeorge77 pe 23 Mai 2023, 17:05

...aleleiiiiiiiiiiiiii mi ati cenzurat tot comentariul ...va supara adevarul ...demonstrati ca nu este asa ...nu cenzurati oamenii de buna credinta care au fost la meci ...cu farul in 2017 am bagat jucatori buni care au facut fata farului ...

Probabil considera ca Baiaram si Markovic erau juniori :))) chiar si asa sunt jucatori de mare talent....unul daca ar mai pune puțină cărniță pe el, celălalt daca ar mai lăsa-o mai moale cu mâncatul.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează