FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șefii lui CFR Cluj: "Așa ne-am gândit noi să-i motivăm pe ieșeni. De ce să le cerem scuze?" + "Ne tentează noua propunere a lui Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 12:36

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a reacționat după victoria celor de la Poli Iași cu FCSB, 1-0, și a spus că Dan Petrescu a vrut să-i motiveze pe ieșeni când a declarat ce FCSB va merge în excursie.

"Nu avem de ce să le cerem scuze, ci doar să-i felicităm pe cei de la Iași. Speram la un egal, dar e mai bine cum a ieși. A fost un mod de a-i motiva pe cei de la Iași. Nu ne gândeam la altceva. Ei nu mai aveau niciun obiectiv pentru că oricum tot pe 6 rămâneau. Așa că ne-am gândit să-i motivăm.

Ne-am bucurat puțin și moderat pentru că nu este nimic rezolvat. Avem prima șansă, dar ne vom bucura când vom fi matematic campioni. Este o satisfacție pentru că cei de la Iași au făcut un meci mare.

Deocamdată, mai avem două meciuri de jucat. Avem doi adversari foarte incomozi - n.r. Astra (d), Viitorul (a). Important este să ne luăm noi punctele", a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Oficialul clujenilor a reacționat și după declarația lui Gigi Becali, care a zis luni seară că-l vinde pe Budescu pentru 1 milion de euro.

"Budescu, dacă va ajunge, ne va ajuta. Este un jucător extrem de important, de geniu, care poate face oricând diferența. Sună tentantă noua propunere a domnului Becali. Vom vedea", a adăugat Mara.

Astăzi, Gigi Becali, a declarat din nou că este dispus să renunțe la Budescu pentru 1 milion de euro și a spus că le va da celor de la CFR Cluj  o prăjitură și o șampanie. (Vezi detalii aici)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  08 Mai 2018, 12:55

Sunt f multi jucatori la fecesebe care ar juca inzecit mai bine daca nu ar fi cei doi infractori la echipa, meme si jiji, plus ca mai sunt si alti interlopi in jurul celor doi fosti puscariasi, care fac jucatorii sa joace prafao!

cj666
cj666  •  08 Mai 2018, 13:35
Postat de hector13 pe 08 Mai 2018, 13:12

Ce declaratie de prost gust. Mi se face scarba....dupa ce ati aruncat in meciul asta toata saptamana cu tot ce ati gasit si ati vazut ca a a iesit bine acum o dati la intors ca ati vrut de fapt sa ii motivati. Dintre echipele din playoff, doar Craiova a incurcat pe CFR mai mult decat pe FCSB. Si au sansa saptamana viitoare sa ne incurce si ei (decisiv chiar). Asa ca adeptii teoriei conspiratiei (Mara, Petrescu, Muresan si ceilalti) sa ne scuteasca si sa isi vada de echipa lor.

Pai e mai normal cum l-a motivat infractorul pe qaka? Care si-a si facut treaba dupa cum ai vazut. Vorbele sunt vorbe, infractiunile arhanghelului infractiuni.

tezeu99
tezeu99  •  08 Mai 2018, 13:10
Postat de claudiu.h12 pe 08 Mai 2018, 12:55

Sunt f multi jucatori la fecesebe care ar juca inzecit mai bine daca nu ar fi cei doi infractori la echipa, meme si jiji, plus ca mai sunt si alti interlopi in jurul celor doi fosti puscariasi, care fac jucatorii sa joace prafao!

Mai sunt huidumeIe alea de bodyguarzi care au numai tepe si smecherii in cap, plus MM-ul tot timpul pe acolo.. La FC FCSB e o atmosfera de clan interlop, fotbalul e secundar.. Ce sa mearga bine acolo? :)) Plus ca nu exista recunostinta pt jucatori. Daca nu era Budescu, Ficisibi-ul nici nu intra in playoff. Interlopi recidivisti, impostori dovediti, ce pretentii sa ai?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează