FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 0-1

SEPSI - CRAIOVA 0-1. VIDEO+FOTO Covăsnenii acuză arbitrajul brigăzii lui Radu Petrescu: penalty neacordat la 0-0 și ofsaid la golul lui Koljic

Tabăra covăsnenilor a cerut ofsaid la reușita lui Elvir Koljic, din minutul 88. +14   FOTO
Tabăra covăsnenilor a cerut ofsaid la reușita lui Elvir Koljic, din minutul 88.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 19:38 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:36

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0. Gazdele au acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Radu Petrescu. 

Vezi AICI programul etapei #1 din noul sezon 2020-2021!

Tabăra covăsnenilor a cerut ofsaid la reușita lui Elvir Koljic, din minutul 88. Atacantul bosniac a urmărit un șut slab expediat de Bărbuț și a împins mingea în poartă din câțiva metri. În momentul în care mingea pleacă din piciorul lui Bărbuț, Koljic este într-o poziție suspectă. Arbitrul asistent este perfect poziționat.

SEPSI - CRAIOVA 0-1. VIDEO+FOTO Covăsnenii acuză arbitrajul brigăzii lui Radu Petrescu: penalty neacordat la 0-0 și ofsaid la golul lui Koljic
FOTO: Captură @Digisport

Sepsi a cerut penalty

În minutul 85, la scorul de 0-0, Sepsi ceruse  lovitură de pedeapsă la duelul dintre Achahbar și Vătăjelu. Reluările arată că olandezul din atacul gazdelor a fost jenat de fundașul oltenilor.

SEPSI - CRAIOVA 0-1. VIDEO+FOTO Covăsnenii acuză arbitrajul brigăzii lui Radu Petrescu: penalty neacordat la 0-0 și ofsaid la golul lui Koljic

Robert Ilyeș: "I-am felicitat pe băieți în vestiar! N-avem ce să le spunem. Am luat gol la singura greșeală"

Vezi VIDEO cu cele două faze contestate

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIITORUL - UTA 1-1. Gică Popescu are răbdare cu Ruben de la Barrera, dar i-a transmis un mesaj: „Sper totuși la un rezultat bun cu FCSB”

SEPSI - CRAIOVA. Oltenii, forțați să se schimbe afară » Cum arată „vestiarul” de la Sf. Gheorghe

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  23 August 2020, 08:27

La gol, din imaginile de la TV pare ofsaid chiar bine definit. Despre 11 m da-l *** de baschet ca e prea dur pe langa footbal pe care-l doriti!!! Si la dans se mai admite o calcare pe picior sau o tragere de rochie sa nu-ti scape partenera.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  23 August 2020, 10:22

Furt calificat !!! 11 m neacordat la o impingere in careu si un gol din ofsaid nesanctionat de asistentul care in prima repriza a ridicat fanionul aproape la toate atacurile gazdelor. Cum vreti fotbal si rezultate internationale daca acceptati asemenea maniere de arbitraj.Sint echipe,care sint vanati de arbitrii(in primul rand SEPSI OSK),si sint arbitrii care gresesc intentionat aproape de fiecare data(exp.Coltescu).Arbitrii decid soarta multor jocuri,asa ca clasamentul nu are nici o valoare.Echipele investesc bani multi,si sint furati de niste escroci ordinari .Acum inteleg,de ce no vor dumnezeii fotbalului VAR si de ce ciucanii vor sa plece din campionatul romanesc.Rusine domnilor !!!

915542705250791
Aurel Stana  •  23 August 2020, 09:59

citesc si ma crucesc toti afoni discuta despre fazele controversate ca nu a fost penalty sau ofsaid desi se vede clar ca e fault si KOLJIC este aproape un metru in ofsaid,fiti dracului fairplay si recunoasteti asa vreti sa castige echipa favorita cu arbitri nu este prima oara santeti mai huliti ca echipele comuniste.aici se vede ca santeti o clona adevarata Craiova era mereu furata de arbitri la voi e invers

Vezi toate comentariile (30)
Comentează