FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 11

Florin Călinescu revine la microfon » Prima TV mizează pe el și la meciul de sâmbătă seara

Rapid ocupă locul 6 în Liga 1
Rapid ocupă locul 6 în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 08:54 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 09:38

Meciul dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Rapid București, din etapa 11 a Ligii 1, va fi comentat pe postul Prima TV de Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu.

Începând din etapa 9 a Ligii 1, postul generalist Prima TV transmite câte un meci de Liga 1 în fiecare sâmbătă. Și încearcă o abordare atipică: lângă un comentator clasic pune un om de entertainment. În runda 9 au comentat Bogdan Cosmescu și Dragoș Pătraru, iar o etapă mai târziu, la FCSB - Academica Clinceni, s-au aflat la microfon actorul Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu.

Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu comentează Sepsi OSK - Rapid pe postul Prima TV 

La următorul meci transmis de postul generalist va exista același cuplu de comentatori ca etapa trecută. Sepsi OSK - Rapid București, programat pe 2 octombrie, la ora 19:30, îi va avea la microfon pe Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu.

Sepsi OSK - Rapid este meciul echipelor ieșite din formă. După un început extraordinar de sezon, nou-promovata s-a prăbușit, având o singură victorie și 3 eșecuri în ultimele 5 etape, în vreme ce Sepsi OSK are un singur succes în primele 10 etape, acela chiar în runda inaugurală!

După 5 egaluri consecutive în Liga 1, Sepsi OSK a decis să se despartă de „principalul” Leo Grozavu. Cu Rapid, covăsnenii vor fi conduși de secunzii Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar. „Sperăm să începem seria victoriilor!”, a postat Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, pe Facebook.

Florin Călinescu, recital la microfon în FCSB - Clinceni

Etapa trecută, la primul său meci comentat, fostul jurat de la „Românii au Talent” a avut o cascadă de replici prin care a ironizat jucătorii, gazonul și întreaga situație din fotbalul românesc.

Printre altele, Călinescu a spus că „eu nu știu la ce coafor se duc jucătorii ăștia. Cu pensete cred că-și aranjează cioculețul, tâmplele”, iar despre golul lui Michael Omoh că „n-a fost nici șutul lui pește prăjit, nici ca din tun... Un șut bunicel, dar nu folha seca. Sau folha seca e din voleu?”

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI, 29 septembrie » Trebuie Rapid să continue cu Mihai Iosif antrenor?

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB întâlnește loserul perfect » Bilanț șocant împotriva roș-albaștrilor

Ladislau Boloni, chemat în Liga 1: „Avem nevoie de el”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează