FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Sergiu Costin, fostul campion al României cu Oțelul, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE: „Am plecat cu ură de la Galați”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 08:53

Costin Ștucan l-a avut invitat la emisiunea GSP LIVE pe Sergiu Costin (40 de ani), fostul campion al României cu Oțelul Galați.

„A venit la club un investitor care nu se pricepea la fotbal și de acolo s-a stricat totul. Mă refer la domnul Adamescu. Fotbalul nu mai era fotbal, era văzut ca un business. Noi toți cei de acolo am plecat neplătiți în ultimele 6 luni. Am plecat de acolo cu capul sus. Eu în fotbal n-am câștigat mulți bani, dar am fost împăcat că m-am realizat. Eu am avut cel mai mare salariu de 6.000 de dolari pe lună, asta s-a întâmplat în ultimul an în care am fost în vârful carierei. Când am ajuns acolo am câștigat 2.500 de dolari pe lună.

Am fost la o ședință la Intercontinental unde ne prezenta de ce nu ne poate plăti. Ne-au prezentat niște acte. Atunci m-am ridicat și am spus că noi suntem jucători de fotbal, nu avem treabă cu chestiile economice. Le-am zis că nu pot înțelege cum un club care a câștigat 20 de milioane de euro nu poate plăti salariile. Apoi s-au fofilat. De când a preluat domnul Adamescu echipa am fost foarte supărat. Când era domnul Marius Stan președinte am avut întârzieri și de 4 luni, dar am acceptat pentru că mereu și-a respectat cuvântul. Am plecat cu o ură de acolo...”, a declarat Sergiu Costin la GSP LIVE.

întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos

GSP LIVE poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor, unde puteți posta comentarii care vor fi citite în direct.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează