FOTBAL  »  Superliga  »  RASISM

Soția lui Dawa a făcut show, după ce fotbalistul a fost abuzat rasial: „Mai bine verificați-vă iubitele. Fetelor din România le place «negrul» meu” + S-a legat de cazul Colțescu

Sofya Dawa // sursă foto: Instagram @ sofya.chb +14   FOTO
Sofya Dawa // sursă foto: Instagram @ sofya.chb

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 12:23 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 12:44

Sofya, soția lui Joyskim Dawa, a sărit în apărarea partenerului de viață, după ce acesta a fost insultat rasial în urma eliminării din Hermannstadt - FCSB 2-2.

Noaptea trecută, la câteva ore după meciul de la Sibiu, Dawa a publicat câteva dintre insultele rasiale pe care le-a primit ca urmare a eliminării și penalty-ului comis în duelul cu Hermannstadt.

Mesajele lui Dawa au fost acompaniate de o reacție a soției lui, Sofya. Aceasta a pornit un adevărat „război” cu rasiștii din fotbal.

Prima măsură luată de FRF, după ce un fotbalist activ l-a insultat rasist pe Dawa
RASISM
Prima măsură luată de FRF, după ce un fotbalist activ l-a insultat rasist pe Dawa

Răbufnirea soției lui Joyskim Dawa, după ce fotbalistul a fost insultat rasial

„Comentariile voastre sunt inacceptabile. Suntem mândri să fim negri și africani. Aș fi încântată să spun aceleași lucruri despre numărul aproape inexistent de jucători profesioniști români din prima ligă franceză.

Să insulți o persoană de culoare în 2023 demonstrează cât de deschis la minte ești, așa că ieși afară și vezi ce are de oferit lumea! Uitați-vă la echipele din toate campionatele, fără acești „negri” fotbalul ar fi la fel de plictisitor ca meciurile voastre din Liga 2.

Mergeți și citiți-vă Biblia din nou, pentru că rasismul și pariurile sunt păcate. Am spus ce am spus și nu-mi pare rău”, a scris Sofya într-o primă reacție.

Trimitere la Sebastian Colțescu: „O problemă mare în țara voastră”

Ulterior, pe parcursul a câteva ore, Sofya a postat mai multe mesaje la InstaStory.

„Oh, și ați face bine să verificați cui trimit mesaje iubitele voastre, pentru că pare că fetelor din România le-ar plăcea la nebunie să fie cu «negrul» meu”, spune Sofya în unul dintre acestea.

+10 FOTO

În altă postare, soția lui Dawa a distribuit un videoclip de la scandalul care l-a avut în prim-plan pe arbitrul român Sebastian Colțescu, la meciul de Champions League dintre Istanbul Basaksehir și PSG, în care acesta l-a numit pe Pierre Webo „negru”.

„Așa voi trata următorul om care îi spune bărbatului meu «negru». O să vă învăț de ce ni se spune AFRICANI. Se pare că asta este o problemă mare în țara voastră. Mai bine v-ați învăța lecția”, a scris Sofya.

Soția lui Dawa a făcut show, după ce fotbalistul a fost abuzat rasial: „Mai bine verificați-vă iubitele. Fetelor din România le place «negrul» meu” + S-a legat de cazul Colțescu

În cel mai recent mesaj, aceasta a adoptat un ton dur: „Nu-mi mai numiți băiatul «negru» și luați un bilet de avion spre Zanzibar, rasiști nenorociți. Dacă nu sunteți mulțumiți, deveniți voi fotbaliști sau antrenori, poate veți fi acceptați în Liga 2”.

Mai multe știri despre subiectul Joyskim Dawa: 

Șocant: cel care l-a insultat rasist pe Dawa este fotbalist activ, ex-Rapid! Cum încearcă să se „scoată”: „Mi-au spart contul!”

Baba Alhassan a jucat aseară împotriva lui Dawa: „FCSB nu lua puncte fără el, rasismul nu trebuie să existe!” + Ce experiență a avut în România, ca jucător de culoare

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (107)
muzzi1
muzzi1  •  25 Septembrie 2023, 15:13
Postat de arisscj pe 22 Septembrie 2023, 22:53

Dacă tu lucrai în Dubai pe un salariu mai ok decât în România și ei te făceau "maimuță" cum ai fi reacționat?

exact asta incercam si eu sa zic pe mai multe articole! lumea incurca castravetii cu pepenii, vorba marelui filosof in viata, Gicuta Hagi! adica daca te duci afara pe salariul mai bun trebuie sa mananci gunoiul altora si sa nu dea dracu` sa le raspunzi, ca tot ei se supara! mentalitatea, bat-o vina!

muzzi1
muzzi1  •  25 Septembrie 2023, 15:09
Postat de tristan pe 22 Septembrie 2023, 22:13

Deci ,in primul rand nu cred că e cazul sa i mulțumești acestei individe.Nu cred că ceea ce a făcut disperatul ăla care l a înjurat de Dawa se poate generaliza .Femeia asta are o atitudine mai degrabă de *** decât de o lady.Ea ne ataca generalizând .Ori nu cred că poporul român e un popor rasist . Sa nu uitam ce au pățit Sterling (parcă) și Rashford atunci când au ratat penalty urile din finala CE. au fost făcuți in fel și chip de proprii lor suporteri Nu cred că e cazul sa vina o duduie din fundul.Africii care sa ne explice noua ce probleme avem Până la urmă Dawa baga bani buni câștigați in România in curul ei imens

omul munceste pentru banii aia si ca ii baga sau nu in posteriorul imens al nevestei e fix treaba lor! nu inteleg prostia asta, probabil ca sunteti cate unii care nu intelegeti cum stau lucrurile in lumea civilizata! nu trebuie nimeni sa *** ***` care i-l dau altii pe considerentul "***!" Dawa a gresit din punct de vedere fotbalistic, e ok, dat fiind ca se stie de ce e capabil! dar de aici si pana la a il insulta pe critetii etnice sau rasiale, e distanta mare, mai nene! acum ce facem, noi il injuram ca e african si tot noi ne suparam daca ne raspunde?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John.Wick
John.Wick  •  24 Septembrie 2023, 17:22

Femeie puternică, știe că n-are de ce să-i fie frică pentru `negrul ei` de niște scofâlcite siliconate

Vezi toate comentariile (107)
Comentează