FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO Eric de Oliveira n-are emoții pentru „finala” cu FCSB: „Sunt sigur că vom ieși campioni” » Ce zice despre Alibec

Eric de Oliveira lucrează în prezent pentru Farul
Eric de Oliveira lucrează în prezent pentru Farul

Articol de , - Publicat joi, 18 mai 2023 12:46 / Actualizat joi, 18 mai 2023 14:36

Eric a fost cooptat de curând de Gică Hagi în staff-ul celor de la Farul. Fost fotbalist la echipa „Regelui”, brazilianul crede în șansele Farului, în ciuda absenței lui Denis Alibec, cel mai important jucător al liderului. 

”Farul este favorită pentru că depinde numai de noi, însă FCSB are un parcurs foarte bun. Vom vedea un meci spectaculos. Alibec e un jucător care a făcut multe pentru echipă. A tras mult, a avut un schimb de personalitate pe care puțini îl mai așteptau. Hagi a reușit cu el. Acum noi tragem pentru Alibec

Nu e niciun jucător de la Farul titular cert. Avem mulți jucător care pot umple acest gol lăsat de suspendarea lui Denis. Sunt sigur că băieții vor face totul, iar la final Denis se va bucura alături de noi. Știți cum e într-o echipă, dacă echipa pierde, pierdem toți, dacă câștigă, câștigăm toți, nu doar unul. Acum Denis e bine, și-a revenit din supărare, se antrenează bine, îi ajută pe cei mai tineri. Sunt sigur că vom ieși campioni”, a zis Eric. 

Eric: „Ar fi un vis să pot juca în acest meci”

Eric s-a retras de curând din fotbal, însă recunoaște că și-ar dori să revină pe teren. Se va bucura totuși la fel de mult dacă Farul va reuși să devină campioană. 

”Ar fi un vis să pot juca în acest meci decisiv pentru titlu. Din păcate am câștigat un singur trofeu. Asta e, dar mă bucur și pentru că mă aflu în staff-ul Farului, care poate câștiga titlul. Deși sunt doar traducător și scouter”. 

Am făcut un video scurt cu trofeul, să-l trimit pe grupul nostru. Să-l vadă și băieții. Parcă mi-au trecut prin față momentele pe care le voi avea dacă vom fi campioni. Fac o poză, mă bucur. 

Trofeu nou pentru 5 ani 

Farul și FCSB sunt cele două echipe care au rămas în cursa pentru titlu. Campioana din acest an va primi un trofeu special, oferit de Liga Profesionistă de Fotbal, și prezentat azi la Football Museum în cadrul unui eveniment la care Gazeta a participat.

Trofeul de 58cm înălțime și 5,2kg greutate e realizat dintr-un aliaj specific monetar și placat cu argint. Împreună cu partenerul competiției, Superbet, LPF a decis ca trofeul să rămână același timp de cel puțin 5 ani.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Prezentarea trofeului pe care-l va primi Farul/FCSB » Numele campioanei, gravat în timp real

Denis Alibec și-a aflat pedeapsa după eliminarea suferită în meciul Universitatea Craiova - Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează