FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Revoluție în iarnă? Sorin Cârțu anunță ce se întâmplă la Universitatea Craivoa + soarta lui Reghecampt, decisă!

Lotul Craiovei ar putea fi restructurat serios în iarnă / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
Lotul Craiovei ar putea fi restructurat serios în iarnă / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 11:42 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 11:46

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, a radiografiat situația dezamăgitoare din Bănie. Alb-albaștrii au încheiat anul pe locul 5 și sunt la nu mai puțin de 25 de puncte față de liderul CFR Cluj.

„Sorinaccio” spune că nu se pune problema îndepărtării lui Laurențiu Reghecampf, cel care ar urma să continue până la finalul sezonului. Totuși, oficialul oltenilor consideră că e nevoie de schimbări importante la nivelul lotului în pauza competițională.

Sorin Cârțu: „Lotul trebuie îmbunătățit în iarnă”

„E un loc pe care nu ne așteptam să-l ocupăm la finalul acestui an. Nu suntem mulțumiți, dar nici nu intrăm în panică. Mai sunt nouă etape, vine perioada de pregătire. Mergem cu antrenorul în continuare, va duce până la sfârșit campionatul. Trebuie să vină rezultatele cu care să recuperăm din terenul pierdut. Nu suntem de acord cu situația aceasta, dar trebuie s-o analizăm și să acționăm în consecință. 

Antrenorul își fixează filosofia, dar e clar că trebuie îmbunătățit lotul, din punctul meu de vedere. Trebuie făcută o analiză cât se poate de pertinentă, realistă și fără sentimentalisme. Să pună pe hârtie ce nu i-a convenit și cu ce ar putea să acopereze ceea ce vrea să realizeze. De unii te desparți, vin alții, e nevoie de o reîmprospătare”, a spus Sorin Cârțu, în direct la Pro X. 

Mai slabi ca în primul an în Liga 1! Craiova e în genunchi: serie negativă fără precedent!
GAZ METAN - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1
Mai slabi ca în primul an în Liga 1! Craiova e în genunchi: serie negativă fără precedent!

50 de zile de coșmar pentru Universitatea Craiova

Oltenii au strâns 7 meciuri în care n-au cunoscut gustul victoriei. Adus ca un salvator, cu gândul de a pune în sfârșit mâna pe mult râvnitul trofeu de campioană, Bănia tremură din toate încheieturile cu Laurențiu Reghecampf pe bancă.

„Leii” au încheiat anul cu un alt egal, 1-1 cu Gaz Metan, al patrulea consecutiv și al șaptelea meci în care n-au reușit să câștige. Ultima dată când juveții se bucurau se întâmpla pe 30 noiembrie, 5-2 cu Mioveni. De atunci au trecut 50 de zile de coșmar pentru Reghe și ai lui.

Oltenii au mai trecut printr-o serie de 7 meciuri consecutive fără succes în perioada 18 decembrie 2020 - 29 ianuarie 2021, însă atunci au contabilizat o singură înfrângere și șase egaluri, un palmares superior totuși situației din prezent

O ipostază asemănătoare s-a mai înregistrat chiar în primul sezon al lui CSU pe prima scenă, 2014-2015. Atunci, craiovenii au început sezonul cu șase meciuri consecutive fără să simtă gustul victoriei. Descătușarea a venit la cea de-a șaptea tentativă, 1-0 cu Oțelul Galați, pe 15 septembrie 2014.

Trecem printr-o perioadă dificilă! Am mare încredere în jucători că la anul vom reveni mai bine, vom intra în play-off și vom pune probleme echipelor importante. Ne-am marcat singuri golul de 1-0. Sunt bucuros că, la ce ghinion am avut, nu am ieșit cu niciun jucător accidentat.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Citește și alte știri de actualitate: 

ANALIZĂ GSP Mai slabi ca în primul an în Liga 1! Craiova e în genunchi: serie negativă fără precedent!

Andrei Ivan a rămas fără explicații: „Degeaba vorbim în vestiar”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
houri.10
houri.10  •  20 Decembrie 2021, 20:43

Forza Reghe!

houri.10
houri.10  •  20 Decembrie 2021, 20:42

Știința va reveni acolo unde ii e locul adică pe podium!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  20 Decembrie 2021, 20:08

Din bun simt, care se pare ca nu il caracterizeaza, pe fostul antrenor, azi mare activist al can- canurilor, trebuie sa plece... Rusine, ba, ***, vezi ti ce cuvele tale, si lasa fotbalul in Craiova sa fie fotbal, nu can-can...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează