FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Regretul lui Sorin Cârțu la plecarea de la Craiova: „Poate am fi avut alte rezultate”

Sorin Cârțu, la finalul conferinței în care și-a anunțat plecarea de la CS Universitatea
Sorin Cârțu, la finalul conferinței în care și-a anunțat plecarea de la CS Universitatea

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 14:06 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 14:36

Sorin Cârțu (67 de ani) și-a anunțat astăzi plecarea din funcția de președinte de la Universitatea Craiova și, totodată, ieșirea din fotbal. În cadrul conferinței de presă, Cârțu și-a exprimat regretul din perioada petrecută în acest rol.

Din 2019 președinte la CSU Craiova, Cârțu și-a anunțat astăzi retragerea din această funcție.

În cadrul conferinței de presă organizată cu această ocazie, Sorin Cârțu s-a declarat dezamăgit că nu i-a fost cerut să contribuie mai mult la nivel sportiv, cu sfaturi tehnico-tactice.

Regretul lui Sorin Cârțu la plecarea de la Universitatea Craiova

„Am fost într-o zonă administrativă și nu aveam nici foarte multe...

În ceea ce privește tehnicul, zic că mi-am demonstrat capacitățile. Cred că ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat tehnico-tactic. Și nu m-ar fi supărat dacă eram.

Nu am niciun fel de complex în ceea ce înseamnă tehnico-tactic cu nimeni din România, indiferent că este antrenor, conducător sau patron. Poate ar fi fost alte rezultate, poate mai proaste, dar cred că în zona asta tehnico-tactică ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat”, a afirmat Cârțu.

Ca antrenor, Cârțu a pregătit-o pe Universitatea Craiova în 3 rânduri, mai întâi în anii '90, apoi la începutul anilor 2000.

A cucerit două trofee alături de alb-albaștri, perechea cupă-campionat în 1991. Acela este ultimul titlu de campioană din vitrina clubului.

Mai multe știri din SuperLigă:

Noua „bijuterie” din Giulești are planuri mari la Rapid: „Faptul că pot reprezenta aceste culori mă mândrește” + „Abia aștept să joc cu FCSB și Dinamo”

Transfer anunțat oficial de CFR Cluj: e al cincilea cel mai bun din SuperLigă!

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
ipsilante
ipsilante  •  17 Iunie 2023, 22:21

Excelent fotbalist, bun antrenor (in prioada de inceput), foarte slab presedinte, prin NEIMPLICARE, d-ul Cirtu spune ca s-ar fi putut profita mai mult de el, de parerile lui !?!?! Pai, d-le Cirtu, ERATI PRESEDINTE, domnule! Trebuia sa faca cineva cerere scrisa, pentru ca dupa esecurile repetate si ratarea obiectivelor, unul dupa altul, sa interveniti? Va faceti de ras donule, afirmand asta! Echipa se scufunda dramatic si dvs nu voiati sa va dati cu parearea pentru ca sa nu deranjati!? Pe cine? Pe patron? Pe antrenor? Trebuia sa va dati imediat demisia, daca ati avut retineri, sau frica, sau piedici, in a interveni si incerca sa indrepti situatia. Nu! Eu am alta parere! Lipsa de studii manageriale si a experientei ca manager sportiv v-a transformat intr-un simplu salariat administrativ. Practic, NU ATI EXISTAT ca PRESEDINTE! Ati fost un ONOTIFIC pur sange; fara personalitae, fara atitudine, fara ambitii, PASIV 100%. "LEFEGIU" si atat! O pata urata pe o cariera, altminteri, de toata lauda. Cam tarziu ati facut-o dar ma bucur ca ati plecat d-le Cirtu! Ratarea sezonului este, in mare parte, si opera dvs! Sunt un fan revoltat si suparat din cauza sezonului ratat dar va doresc sanatate si viata lunga!

eunescu09
eunescu09  •  16 Iunie 2023, 18:58
Postat de dandana pe 16 Iunie 2023, 14:42

Era și cazul sa plece! Trebuia să rămână idolul nostru, dacă mai sta se prea poate sa nu mai fi fost. Din păcate nu a fost nimic bun la Craiova de când a venit. Ne trebuie cineva ca și craioveanu care sa dea un impuls echipei. Acești jucători sunt cu capul în nori, iar cei care nu arata ca pot trebuiesc sa joace cât mai puțin. Eu sper ca Cîrțu sa rămână președinte de imagine, trebuie sa rămână acolo ca imaginea Craiovei. Nu mai putea sa facă ceva concret, dar nici sa ne lepădăm de el așa

S-a lepădat de noi când a salutat dezafilierea Universității Craiova.

eunescu09
eunescu09  •  16 Iunie 2023, 18:56

Sigur ar fi fost altceva dacă și-ar fi lăsat veninul acasă. Oricum, cred ca CSU are nevoie de Craioveanu președinte.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează