FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO. Sorin Cârțu, victima vandalismului! Mesaje jignitoare pe gard: „Clonatule!”

Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată de suporterii FC U Craiova 1948
Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată de suporterii FC U Craiova 1948

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 16:02

Președintele lui CS U Craiova, Sorin Cârțu (64 de ani), și-a găsit gardul casei inscripționat „Cârțu cofetaru”, aluzie la o afacere a familiei, dar și cu alte invective. Autorii sunt, se pare, ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud '97, iar poliția e pe urmele lor.

Accederea FC U Craiova 1948 în liga secundă se pare că a aprins și mai tare rivalitatea dintre cele două formații din Craiova. Noaptea trecută, cel mai probabil ultrașii echipei proaspăt promovate în liga secundă i-au scris injurii pe gard lui Sorin Cârțu, folosind vopsea.

„Cârțu cofetaru", aluzie la o mai veche afacere de familie a fostului jucător al „Craiovei Maxima", „CSU = clonă" sau „Clonat infect". Totodată, aceștia și-au lăsat și semnătura pe gard - „PS 97”, fiind cel mai probabil membri ai Peluzei Sud 1948. Poliția caută acum făptașii, care au fost surprinși de camerele de supraveghere.

16 ani,între 1973 și 1989, a jucat Sorin Cârțu pentru U Craiova, echipă pe care, ulterior, a și antrenat-o, câștigând titlul în 1991

FC U Craiova 1948 promovează în Liga 2

Înghețarea sezonului din Liga 3 i-a asigurat echipei conduse de Adrian Mititelu accederea în eșanolul secund. Oltenii erau lideri autoritari în Seria 4 din Liga 3, având un avans de 13 puncte față de locul secund.

Echipa din Craiova se va bate pentru promovarea în Liga 1 având un buget de 2 milioane de euro la dispoziție. „Bugetul nostru de la anul va fi de 2 milioane de euro. Suporterii pe care Craiova îi are pun o presiune mare, sunt pretențioși, au duble reacții. Avem toate resursele să-i facem mândri”, spunea în urmă cu două săptămâni Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

Citește mai multe știri despre Craiova:

CS Universitatea Craiova, în pericol? Promovarea echipei lui Mititelu poate schimba polii de putere în Bănie: „Sunt ferm convins”

Avertismentul Craiovei înainte de reluarea Ligii 1: „Riscul e colosal. Fiecare cu norocul lui”

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (20)
549130666036831
Ion Cornigeanu  •  15 Mai 2020, 17:28

Asta arata gradul de cultura,civilizatie si buna crestere.Este rusinos sa vezi scris pe cladirile vopsite cu banii nostri si niste *** scriu pe garduri si cladiri exact ce ii caracterzeaza PROSTIA.Sportul Footbalul este un spectacol la care trebuie sa privesti si sa aplauzi,nu sa rupi scaune sa dai foc la arena sa injuri.Cred ca este momemtul ca cei care sustin aceste personaje sa dea raspunsul.Este bine ca cei care au scris pe garduri si cladiri sa fie pusi sa vopseasca toate cladirile scrise.In orice caz da de gandit daca acesti indivizi trebiu lasati sa intre pe stadion.Se observa ca cel din umbra nu zice nimic dar si el trebuie sa participe la vopsitul cladirilor ,el a dat vopseaua acestor netrebnici.Luati cele mai sever masuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonny_dew
tonny_dew  •  15 Mai 2020, 16:56

Cred, ca acest razboi este alimentat frecvent de catre GSP, trust care, asa cum este cunoscut nu are acreditare pentru accesul la activitatile clubului Universitatea Craiova, prin numeroasele articole tendentioase la adresa acestuia si a conducerii sale. Atat Cartu, cat si alti fosti componenti ai Craiovei Maxima au ales sa se alature acestui proiect initiat de primarie, institutia de invatamant si finantatorii reprezentati de Rotaru. Ce este rau in asta? Acum, daca domnul Ticleanu il simpatizeaza pe Mititelu, iar Trica este antrenorul lui FCU, TREBUIE CA MEMBRII peluzei Nord sa la vandalizeze casele?? Daca domnul Mititelu stie ca este sustinut de P.S. 97, de ce nu a iesit cu un comunicat de presa, in care sa se dezica de actiunile acestora? Nici macar GSP-ul nu a facut-o! Ba, din contra, observ ca promoveaza astfel de actiuni huliganice. E pacat ca un ziar, care se considera a fi de/despre sport, unde regula de baza ar trebui sa fie fayr-play-ul sa nu se dezica de astfel de actiuni. Intelegem ca o parte din angajatii cotidianului nu agreeaza existenta echipei din liga 1, care utilizeaza LEGAL marca dar, domnilor, lasati instantele de judecata sa stabileasca cu privire la identitatea celor doua echipe si nu mai alimentati starile conflictuale dintre suporterii celor doua echipe. E vorba despre sport, iar cuvantul de ordine trebuie sa fie FAYR-PLAY-ul!

140760846992807
Ion Moldovan  •  16 Mai 2020, 01:32

Zece prosti(Mititei)se omoara sa mazgaleasc un gard......cum or trece strada....?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează