FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Spectacol făcut de Ganea: a acuzat jocurile de culise din Liga 1 și s-a luat de NATO » "Vine războiul general! Să se ducă Ponta pe front"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 11:45

Ionel Ganea a vorbit despre lupta la titlu, acuzând că FCSB este ajutată de arbitri. 

"Aș vrea ca Viitorul să ia campionatul. Dar sunt jocuri de culise. Încă se mai practică. Un exemplu este delegarea arbitrilor. Păi Deaconu cine e el? Face delegări pentru a ajuta o echipă. Ajută clubul care trebuie, liderul. Steaua se plânge de arbitraje, dar asta e o strategie", a spus Ganea la TV Sport ro.

"Becali ar trebui să ceară 100 de milioane de euro de la Armată. Dacă nu era el, Steaua se desființa. A ținut echipa în viață și a investit în stadion. Nu văd ministerul să fi făcut o bază sportivă, să fi renovat stadionul sau altceva" Ionel Ganea

Fostul fotbalist a avut mai multe declarații tari, legate de NATO și despre armele chimice din România.

"Eu, la echipe, nu am avut psiholog. Ține de fiecare om și de tăria fiecăruia. Dacă vine războiul general, ce o să facă oamenii?  Să se ducă Ponta la război. Și toți care dau legile.  

Cum să vină NATO să îmi aducă mie în țară arme chimice? Vine să facă «experiențe» în țara mea. Să facă în alte parte. Nu faci tot ce vrei în țara mea! Să se depoziteze arme chimice în Germania sau în Franța", a adăugat Ganea.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
cobra_z
cobra_z  •  12 Aprilie 2017, 13:41

chiar daca imi place sa tachinez fcsb istii , tot ce a spus ganea e adevarat...un adevar pe care numai un om simplu il poate spune direct si fara ocolisuri .

paulg40
paulg40  •  12 Aprilie 2017, 13:48

Sa fie tot românul un Ganea ar fugi slugoii sub pamant.Bravo Ganea.

danirovl
danirovl  •  12 Aprilie 2017, 13:46

Bravo...fara ironie.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează