FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. STEAUA

Ilie Năstase, nemilos cu Talpan: „Era bine când avea contracte cu Becali? A ajuns un colonel să dirijeze generalii!”

Ilie Năstase l-a atacat pe Florin Talpan
Ilie Năstase l-a atacat pe Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 10:57 / Actualizat vineri, 20 august 2021 11:27

Ilie Năstase (75 de ani), primul număr unu din istoria ATP, general-maior în Armata Română și un stelist înnăscut, l-a atacat în această dimineață pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua. 

De unde a pornit totul? Cel poreclit Nasty a discutat despre situația stadionului din Ghencea, acolo unde FCSB a primit interzis din partea reprezentanților CSA. Fostul mare jucător de tenis consideră că FCSB, dar și alte echipe, ar trebui să primească undă verde pentru a-și disputa meciurile în „bijuteria” de 30.000 de locuri construită din bani publici. 

Ilie Năstase: „Am ajuns ca un colonel să dirijeze niște generali”

„Am fost pe Ghencea. Acolo trebuie să joace oricine plătește. Să joace acolo cine vrea. E un stadion pentru toată lumea, nu doar pentru Armată! 

La noi, fără conflicte nu se poate trăi bine. Am ajuns ca un colonel (n.r. - Talpan) să dirijeze niște generali și un ministru al apărării. Când avea contracte cu Gigi Becali, era bine. Nu am prietenii cu Becali, dar a băgat bani și merită respectat”, a declarat Ilie Năstase, în direct la Pro X. 

Ilie Năstase salută numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Trebuie să dea milităria jos din pod”

Ilie Năstase a comentat inclusiv numirea lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB.

„Numirea lui e un lucru bun. Discută cu tatăl lui și e bine. Poate că Becali nu se va mai implica. Edi e un antrenor bun, trebuie să dea milităria jos din pod. Trebuia făcut acest lucru încă de la începutul campionatului, dar poate nu e prea târziu nici acum.

Ilie Năstase s-a aflat pe locul 1 ATP în 1972 și 1973, are 58 de titluri la simplu, printre care și US Open 1972 și Roland Garros 1973. Are în palmares și patru trofee în Turneul Campionilor (1971, 1972, 1973 și 1975).

VIDEO Vasile Stângă, fără milă: "Talpan și-a creat un scop în viață. Ăsta e Gigi Becali și să distrugă FCSB-ul!"

Citește și alte știri despre FCSB:

Edi Iordănescu, poveste de stelist și o dramă: era să moară în cantonamentul Rapidului!

Se îndeplinește marea dorință a lui Edi Iordănescu? Antrenorul recunoaște: „Mi-aș dori să joc în Ghencea!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (68)
Mloara
Mloara  •  10 Iunie 2022, 12:07

Domnule Talpan,am înțeles din declarațiile Dvs că sunteți principalul "combatant " în afacerea preluării mărcii STEAUA de la FCSB. Decizia judecătorească este gresită!Judecătorul nu a cunoscut domeniul Proprietății Industriale ,domeniu care a fost "mutilat în comunism". CSA nu a folosit această marcă STEAUA PENTRU FOTBAL. Ca urmare,FCSB DETINEA DREPTUL ANTERIOR ASUPRA MARCII datorită folosirii acestei marci pentru fotbal.Dar FCSB nu a stiut la rânul său, că poate cere dreptul defolosință anterioară sia pierdut marca simplă. Dacă însă, este adevărat că FCSB nu mai are voie să folosească stadionul STEAUA, această comportare este in afara legislației internaționale privind mărcile,legislație la care România este parte din 1893 !

ripensistu
ripensistu  •  21 August 2021, 18:08

Fesenistul ordinar Nastase isi demonstreaza inca o data iubirea fata de cel mai mare infractor din istorie Romaniei, Becalul, cel care a facut avere furand pamanturile ilfovene ale unor oameni cinstiti precum Ion Valeanu in anii 90. Cea mai mare escrocherie din istoria Romaniei se numeste fecesebeaua.

penultimul
penultimul  •  21 August 2021, 08:55
Postat de kuba pe 20 August 2021, 15:14

Toți qrostii sunt generali in România :))) Nastase, Iordănescu , etc! România = Burkina Faso !

Oho - și mai e general dl. Ontanu, cred că și domnul acela cu interesul national de-i cara geanta luceafărului huilei e si el general: Gabriel Oprea.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează